Estrena

El retorn de Maria Cinta

Estrenem «Sirena urbana», la primera cançó del nou disc de la cantant barcelonina

| 15/06/2021 a les 12:40h

Maria Cinta
Maria Cinta | Joana Rosselló
Després de més de 16 anys de silenci només interromput amb l’edició d’un disc recopilatori, Maria Cinta ha tornat a l’estudi de Toni Pastor per enregistrar sis cançons: quatre peces noves amb lletra i música pròpia, i dues versions, de Charles Trenet i de Lenine. “És un disc que sorgeix després que fa uns anys vaig ser a aquests estudis treballant al disc d’Apol·lonia Canta Maria Cinta (Blau, 2016). M’hi vaig sentir tan a gust i vaig veure que treballaven tan bé, que em vaig animar a tornar a gravar, tot i que ja havia decidit no fer res més”.

La peça que dona nom al disc és “Sirena urbana”, una cançó "bastant poètica, farcida de metàfores. No puc explicar bé de què va, prefereixo que la sentiu. És una peça que parla d’una dona que no és ningú en concret, però que podria ser qualsevol dona. Té uns tocs d’ecologia i de feminisme".


El disc ha estat enregistrat a Mallorca amb quatre músics de l’illa: August Aguiló al piano, Toni Pastor a la guitarra, Marko Lohikari al contrabaix i Miquel Àngel Aguiló al violoncel.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actutalitat, estrenes, Maria Cinta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.