Festivals

Roba Estesa, Queralt Lahoz i Ciudad Jara seran al BioRitme d'enguany

El festival ha fet públic la meitat del cartell d'enguany

El cicle se celebrarà els dies 25, 26, 27 i 28 d'agost a Torelló (Osona)

| 09/02/2022 a les 19:00h

Bioritme
Bioritme | Gisela Jané
El festival BioRitme torna després de 2 anys sense poder-se celebrar a causa de la situació sanitària i amb un canvi d'ubicació. El festival ha desvelat que la vuitena edició se celebrarà a Torelló del 25 al 28 d'agost, i ha descobert ja la meitat dels artistes que actuaran en aquesta vuitena edició. Encara que falta la meitat de la programació per confirmar, ja se sap qui són els caps de cartell d'enguany.

La banda tarragonina Roba Estesa és una de les primeres confirmacions del festival, juntament amb la proposta de la cantant de Santa Coloma de Gramenet Queralt Lahoz amb una barreja d'essència flamenca i hip-hop. També hi seran el grup madrileny Boikot; la formació de Pablo Sánchez (La Raíz), Ciudad Jara; i la banda barcelonina de música folk i tradicional El Pony Pisador amb la presentació dels seus darrers treballs It's Never Too Late for Sea Shanties (Guspira Records, 2021) i l'EP JAJA salu2 (Guspira Records, 2021), finalista a la votació popular dels Premis Enderrock 2022.

Des de València, actuarà al BioRitme la rapera urbana aldaiera Jazzwoman, on estrenarà el seu nou àlbum Atlantis (Propaganda pel Fet!, 2022) i el grup de Benimaclet Maluks. El festival també, acollirà concerts de projectes com el de la santandreuenca Maio; el del trio raper Tribade; el grup terrasenc Sense Sal; el duet barceloní Ual·la; i l'exguitarrista de la formació terrassenca D'CallaosDaniel Felices

El BioRitme 2022 comptarà també amb actuacions internacionals de la banda portuguesa Olive Tree Dance i el grup madrileny Tranceuntes. A més, s'inclouen altres propostes com Sr RobertoDj Nafennt Angangas. Les entrades pel festival es podran adquirir avui a partir de les 22h i només hi haurà disponibles el 25% del total; la resta està reservada per al públic que ja les va adquirir en les edicions anteriors que no es van poder celebrar.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festivals d'estiu, Bioritme, Roba Estesa, boikot, Ciudad Jara, queralt lahoz, Torelló, Maio, tribade, El Pony Pisador, sense sal, Festival, ual·la, Jazzwoman, Dani Felices, actualitat, Maluks, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.