actualitat

«La gent»: la cançó preferida de Queralt Lahoz

La cantant barcelonina reivindica la força de Maria Arnal i Marcel Bagés com a referent

Parlem amb la música com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 04/08/2021 a les 17:00h

Queralt Lahoz
Queralt Lahoz | josepxq
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana Serrat, La QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. Avui us expliquem la cançó que Queralt Lahoz hauria volgut escriure.

"Potser la que més m'agrada és "La gent" de Maria Arnal i Marcel Bagés", explica pensativa l'artista sobre la musicació que fa el duet del poema de Joan Brossa. "Crec que és perquè em fa sentir una sensació de força, com si la gent pogués despertar i tenir un poder increïble... És per això que m'hauria agradat escriure-la", admet. Queralt Lahoz, autora de l'àlbum Pureza (Say It Loud, 2021), reconeix no tenir "un record especial amb aquesta cançó, i realment són quatre frases, però penso que té una potència molt forta, com una catarsi que t'arriba i es queda dins teu". Ella mateixa fa de l'empoderament personal un dels eixos del seu discurs. 


En plena gira de presentació del seu darrer disc, l'artista comenta que "tenim previst un estiu bastant ple de concerts, interessant i agradable. Ho estem gaudint moltíssim". També detalla que "el directe passa per molts llocs: hip-hop, coses més 'latino', 'flamenco'... Crec que és un concert especial i que m'agradaria que veiés gent molt diversa!". 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, estiu 2021, la cançó que m'hagués agradat escriure, Queralt Lahoz, Maria Arnal i Marcel Bagés, La gent

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.