Actualitat

Els Amics de les Arts expliquen com es va fer el disc 'El senyal que esperaves' a Girona

Les Cases de Música i ETECAM organitzen una xerrada amb el grup el dijous 24 de febrer a La Marfà

| 18/02/2022 a les 17:30h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Michal Novak
El trio barceloní Els Amics de les Arts explicarà, el dijous 24 de febrer al centre de creació musical gironí La Marfà, com va fer el cinquè treball, El senyal que esperaves (Música Global, 2020). L'acte s'ha organitzat des de Les Cases de Música i l’Escola Tècnica de l'Espectacle Casa de la Música (ETECAM).

A través d’aquesta xerrada, es vol explicar al públic quin és el procés per a fer un disc, des de la idea fins que es publica el treball. L’activitat que es proposa és gratuïta i té un aforament limitat, tot i que també es podrà seguir de manera virtual. Però, tant si es fa d’una manera com de l’altra, cal inscripció prèvia.

EL SENYAL DELS AMICS
L’àlbum compta amb deu cançons produïdes per Tony Doogan i gravades a l’estudi Ground (Cornellà de Terri, Girona). "Quan ens van trobar en la tessitura de reinventar la banda vam tenir molt clar que havíem de comptar amb ell", explicava Joan Enric Barceló en una entrevista el 2020. La mescla de les cançons s’ha realitzat a COD Studios (Glasgow, Escòcia) i masteritzat a Abbey Road (Londres, Regne Unit) per Frank Arkwright. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, amics de les arts, cases de la música, etecam, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.