FESTIVALS

Suu, Zoo i Xanguito al Canet Rock Mallorca 2022

La primera edició balear del festival comptarà amb una dotzena d'artistes

| 17/03/2022 a les 14:30h

Suu al Canet Rock
Suu al Canet Rock | Gerard Mercadé
La primera edició del Canet Rock Mallorca ha presentat el seu cartell complet amb noms com Oques Grasses i Suu que se sumen a les actuacions ja confirmades de Zoo i Xanguito, entre altres. El festival, en aquesta ocasió, canviarà Canet per la vila d'Alcúdia i el Pla d'en Sala per Sa tanca de Can Domènech, un espai diferent però que mantindrà l'essència de 12 hores de música en directe i festa fins a la sortida del sol.


Gairebé la meitat del cartell del festival està format per artistes balears com Xanguito que portarà el seu enèrgic directe –guardonat als IV Premi Enderrock de la Música Balear– i presentarà Eufòria (Halley Records, 2022). També hi seran presents els menorquins Pèl de Gall, el grup de pop-rock OR (O-Erra) així com el veterà grup mallorquí Anegats. A més, la cantautora de Marratxí DMAR portarà en directe les cançons del seu segon disc, Better Life (Blau, 2022), que veurà la llum el pròxim 8 d'abril.

Així mateix, la banda de Gandia Zoo pujarà a l'escenari del festival amb el potent directe del seu últim disc Llepolies (ZOO Records, 2021) -triplement premiat als Premis Enderrock 2022-, com faran els osonencs Oques Grasses amb el també guardonat A tope amb la vida (Halley Records, 2022). El grup de Montcada i Reixach La Pegatina també viatjarà a Mallorca per posar cap per avall el festival amb el seu pròxim espectacle, Hacia otra parte, tot presentant el nou EP de cançons en català que trauran aquesta primavera.

Pel seu costat, el trio barceloní Stay Homas portarà la seva terrassa a Alcúdia per interpretar en directe la nova mixtape Here2play (Halley Records, 2022). També hi actuarà el grup de Calafell Buhos i el d'Aiguafreda Els Catarres, que presentaran Diamants (Halley Records, 2022). La barcelonina Suu i el grup de la Ribera Alta La Fúmiga faran doblet, ja que enguany actuaran tant al Canet Rock català com al mallorquí. 
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Canet Rock Mallorca, Festivals, Actualitat, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.