estrenes

«Un i altre cop» VerdCel viatja als anys vuitanta

Estrenem en exclusiva el videoclip de la versió de «Time after Time»

Les 'VerdSions' de VerdCel volaran des de Verkami

| 28/02/2022 a les 14:00h

VerdCel
VerdCel
VerdSions (El Niño de la Hipoteca Records, 2022) és el novè treball de VerdCel, un llibre-disc que recull versions del pop internacional adaptades al català. Aquest divendres 4 de març a les 20h el presentarà en directe al Casinet d'Hostafrancs, en el marc dels actes del festival Barnasants. Avui estrenem en primícia el videoclip d'"Un altre cop", una versió del "Time after Time" de Cyndi Lauper.


El primer senzill de VerdSions, que avui estrenem, canvia els sintetitzadors i el new wave de Lauper per una sonoritat més acústica, despullant la cançó de qualsevol artifici per trobar-hi l'essència més pròpia del músic alcoià. Així, VerdCel versiona una cançó que parla de relacions humanes, de l'amor i el lligam entre les persones, i ho fa amb la col·laboració de la cantautora Neus Ferri. El videoclip que l'acompanya narra la relació de mare i filla amb una estètica pròpia dels anys vuitanta, quan va ser composta la cançó original.

Alfons Olmo 'VerdCel' celebra enguany 15 anys de trajectòria amb aquest llibre-disc que narra la infantesa, l'adolescència i la joventut a partir de la seva particular banda sonora vital. Un recull de relats que retraten la formació i desenvolupament d'una persona acompanyats de les il·lustracions de Daniel Olmo i les fotografies de Juan Miguel Morales.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Neus Ferri, estrenes, VerdCel, verdcel, edrvalencia, estrena videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.