Festivals

Intana, Guineu, Boye i Lavanda al cicle Vida Records & Friends 2022

El 24 de març s’iniciarà la segona edició del cicle organitzat pel festival Vida

Neix el cicle de concerts Vida Records & Friends

| 15/03/2022 a les 12:30h

Intana a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm
Intana a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm | Xavier Mercadé
L'any passat, després d'un any de pandèmia, i amb la voluntat de "ser al costat, donar suport i unir l’escena musical, donant als artistes i a les bandes oportunitats on presentar en directe els seus projectes" durant tot l'any, el festival i segell discogràfic Vida va impulsar el cicle Vida Records & Friends. La iniciativa es treballa en col·laboració d'altres segells discogràfics com Satélite K, Halley Records i Hidden Track Records, entre altres, i visitarà sales d'arreu de l'Estat. Avui s'ha fet pública part de la programació d'enguany, entre els quals hi ha LavandaIntanaVen'nusGuineu o Boye.

L’artista barceloní Socunbohemio i la música de Navarcles Iris Deco donaran el tret de sortida al cicle el dia 24 de març a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona. La programació seguirà amb l’actuació del barceloní David Menéndez 'Boye' el 30 de març a La Nau (Barcelona), i la del cantautor d’indie de Barcelona The Bird Yellow i la cantant i compositora terrassenca Guineu, el 28 d’abril a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm.

Durant el mes de maig, el cicle proposa un ventall de dobles concerts, començant el 4 a La Nau amb la barcelonina Intana –que presentarà el nou disc Planeta nou (Satélite K, 2022)– i el músic vilanoví Dani Poveda amb el projecte Lavanda. A l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, el dia 10, hi serà la cantautora sabadellenca Ven’nus i l’artista empordanès Yaunest; el 19, el duet barceloní Tversky junt amb un artista convidat encara per desvelar; i el 31, la cantautora Amaia Miranda i el músic igualadí Henrio. Finalment, el quartet d’Austràlia Cut Copy actuarà tres dies seguits en diferents sales. El dia 1 de novembre a la Sala Apolo, el 2 a la sala Moon de València i el 3 a La Riviera de Madrid.

Totes les entrades dels esdeveniments estan disponibles a la pàgina web del festival. Les persones que hagin adquirit l'abonament pel Vida Festival podran assistir de manera gratuïta a les actuacions que es facin a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, fins que s’ompli l’aforament.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Tversky, yaunest, ven'nus, Lavanda, Intana, Guineu, The Bird Yellow, boye, iris deco, socunbohemio, Amaia Miranda, Henrio, cut copy, Vida Records & Friends

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.