Festivals

Buhos, La Fúmiga i Xiula a la Santa Gresca de l'Ítaca, a l'Escala

L'Empordà celebra aquesta Setmana Santa amb mitja dotzena de concerts entre el 14 i el 17 d'abril

Fran Arnau: «L'Ítaca és un festival fill de l'11-M»

| 11/04/2022 a les 13:00h

Buhos
Buhos | Xavier Mercadé
L'Ítaca, Cultura i Acció compleix enguany 10 anys, i un dels grans actes de celebració serà la Santa Gresca que prepara per a aquest cap de setmana, del 14 al 17 d’abril, a l’Escala. A la festa, es podrà gaudir de concerts d’artistes com BuhosLa Fúmiga i Xiula, entre altres. Per donar el tret de sortida a la Santa Gresca, s'ha preparat, per al dia 14 d'abril a les 22 h a l'Oberta, un acte gratuït de llums amb drons a càrrec de Flock Drone Art –la primera empresa que combina l'art i la tecnologia a Catalunya-.

La jornada del 16 d'abril s'iniciarà a les 19 h amb un concert gratuït del grup de funk i en bicicletes LaDinamo a la platja de les Barques. Seguidament, a l'espai Barraques (a l'aparcament Rec del Molí), a les 20:30 h, actuarà el raper gironí Doble junt amb el seu productor Hug Sound i la banda Basement Band; i a les 21:45 h estarà a l'escenari el grup empordanès Despit.

La mateixa nit del dissabte, per a la traca final de la Santa Gresca, hi haurà el concert de la banda de Calafell Buhos a les 23h. Tancarà la nit, a les 00:45h, el grup de la Ribera Alta La Fúmiga, que hi portarà el seu segon disc Fotosíntesi (Halley Records, 2021). L'endemà, el 17 d'abril, el festival comptarà amb el nou espectacle familiar Big Chiken del quartet barceloní Xiula.
 
A MÉS A MÉS
El Festival Ítaca té altres cites a l'horitzó, com la del 28 de maig, a Torroella de Montgrí amb el duet Maria Arnal i Marcel Bagés; o la del 3, 4 i 5 de juny a Palafrugell, que comptarà amb artistes com The Penguins, Doctor Prats, 31 FAM o l'Orquestra Maribel. I, per descomptat, la festa de Sant Joan a l'Estartit del 23 al 25 de juny amb Zoo, The Tyets, Oques Grasses, La Sra. Tomasa, Rigoberta Bandini, Habla de Mí en Presente, entre altres bandes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Ítaca, festivals, buhos, ladinamo, doble + hug sound + basement band, La Fúmiga, Xiula, Festivals, Despit, doble, Santa Gresca, festivals d'estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.