Festivals

Joan Dausà, Serrat i El Pot Petit actuaran al festival ARTS d’Estiu 2022

El festival de Pineda de Mar se celebrarà entre el 2 i el 21 d'agost

Aquesta 11a edició compta amb una vintena d'actuacions per a tots els públics

| 06/04/2022 a les 17:00h

Joan Dausà
Joan Dausà | Gaspar Morer
El festival ARTS d’Estiu de Pineda de Mar ha presentat el cartell complet de l’edició d’enguany. L’esdeveniment se celebrarà del 2 al 21 d’agost i hi actuaran artistes com el cantautor santfeliuenc Joan Dausà –guardonat a Millor Disc de Cançó d’Autor dels Premis Enderrock 2022 pel seu últim treball Ho tenim tot (Promo Arts, 2021)–, el noi del Poble-Sec i membre d'Els Setze JutgesJoan Manuel Serrat –que s'acomiada els escenaris– i el grup de música infantil i familiar El Pot Petit –guanyador del Millor Disc per a Públic Familiar dels Premis Enderrock 2022, amb l'àlbum Les aventures del lleó vergonyós (U98 Music, 2021)–.
 
ARTS d’Estiu compta amb una programació nacional i internacional que combina concerts d’artistes de pop, rock i flamenc i espectacles d’humor i màgia perquè tots els públics puguin gaudir de la cita a la Costa Brava. La inauguració de l'edició d'enguany corerrà a càrrec de la banda internacional Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience.

De l’escena nacional, estaran els músics Hombres G, Manolo García, Pablo Alborán, Mc Clan i Loquillo, Antonio José, India Martínez, La Oreja de Van GoghNiña Pastori, Fangoria i Nancys Rubias. I més enllà de tot aquest llistat d’artistes, el festival acollirà les bandes internacionals Mayumana i God Save The Queen. Arts d’Estiu 2022 finalitzarà amb la Festa Holi, el 20 d’agost.

I ENCARA MÉS ENLLÀ
Entre la programació, hi ha tres artistes –el Mag Lari, El Pot Petit i la Festa Holi– que formaran part del FamilyArts, un cicle infantil i familiar que es va pausar el 2019 i que ara, es torna a reprendre. Les entrades estaran disponibles a partir del divendres 8 d’abril a la pàgina web.
 
A més, ARTS d’Estiu engega el Village Arts d’Estiu, un projecte que va més enllà de celebrar les actuacions a l’auditori, totalment gratuït i que proporcionarà diverses ofertes d’oci i restauració. Properament, es publicarà la programació pròpia de la proposta. 
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Nancys Rubias, Fangoria, Niña Pastori, David Guapo, La oreja de Van Gogh, India Martínez, God Save the Queen, el pot petit, Antonio José, Loquillo, M Clan, Pablo Alborán, Mag Lari, manolo garcía, Mayumana, Hombres G., Wind & Fire Experience, Al McKay's Earth, Joan Manuel Serrat, Joan Dausà, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.