Estrenes

El «Riure» compartit de Xanguito i Sara Roy

Estrenem en primícia l'avançament del pròxim disc de la banda de Bunyola, 'Eufòria'

| 22/03/2022 a les 09:30h

Xanguito
Xanguito | Macià Puiggros
Xanguito són un dels puntals de l'escena de la música festiva balear. Fa dos anys, van ser els grans guanyadors dels Premis Enderrock 2020 amb tres guardons: Millor artista, Millor cançó i Millor disc de pop-rock pel treball Milions d'estrelles (U98, 2020), i l'any passat, van aconseguir el guardó a Millor Directe. Ara, la banda de Bunyola ultima un nou àlbum titulat Eufòria (Halley Supernova, 2022), que segueix les petjades del mestissatge electrònic i el pop d'autor mostrat en els seus treballs anteriors. Però, mentre esperem la sortida del treball, us presentem en primícia "Riure", en col·laboració amb Sara Roy -també doblement guardonada als Premis Enderrock 2022-.


"Riure" és un cant a l'optimisme i a l'esperança a través d'un pop alegre, festiu, però amb un caràcter tranquil. D'aquesta forma, el cantant Joan Muntaner i la manresana Sara Roy entonen, al ritme dels rascats de la guitarra, com l'amor transporta de forma seductora l'alegria i el somriure. I exclamen "el paradís és un estat mental, el paradís és morir-te de riure", com a representació del gaudi de l'amor viscut i per viure.

"Riure" avança el pròxim àlbum de Xanguito, Eufòria, que presentarà dues grans novetats respecte als seus dos predecessors. Per una banda, aquest nou disc serà el primer de la formació editat per Halley Supernova i, per altra banda, es tracta del primer treball que produeix el cantant i compositor Joan Muntaner. "He dedicat tot el meu temps al disc. He passat molt de gust i he après com són realment les meves cançons”. A més, gràcies a Eufòria ha muntat el seu estudi, Quinart Studios, on s’ha enregistrat, mesclat i editat el gros del nou treball: “Els instruments més complicats, com les bateries i vents, s’han gravat a Alquímia Records, que s’han encarregat també del màster. Tota la resta ho hem fet nosaltres i això ens ha permès trobar el so que estàvem cercant”, reconeix.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, edrbalears, xanguito, estrenes, sara roy

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.