Actualitat

Els 12 d''Eufòria'

Demà a les 22h arriba la segona gala del concurs de talents musicals de TV3 amb diverses novetats

El talent vocal es reuneix a 'Eufòria'

| 24/03/2022 a les 19:00h

Els concursants d'Eufòria a la primera gala
Els concursants d'Eufòria a la primera gala
El divendres passat va arrencar la primera edició d'Eufòria, el nou concurs de talents musical de TV3. L'espai, conduït per Miki Núñez i Marta Torné, va reunir els 16 escollits del càsting previ del programa i els va enfrontar per determinar qui passaria a la gala de demà a la nit i qui s'erigirà, amb el temps, com a gran guanyador del certamen. Els concursants no només hi van actuar com a solistes, sinó que també van posar segones veus al servei del tema d'un company. En base a la seva execució vocal, quatre dels setze concursants inicials van quedar fora del programa i ja no participaran en futures gales.

En cada gala tant el jurat -format per Lildami, Elena Gadel i Marc Clotet- com el director musical Jordi Cubino, tenen la potestat de nominar diferents concursants a la 'zona de perill', de forma que queden a la corda fluixa per ser eliminats. Qui elegeix finalment, però, el seu futur en el programa és el públic i els coaches -Albert Sala, Aina Casanovas, Daniel Anglès i Carol Rovira-, que poden salvar als seus favorits entre els nominats.

 

ELS 12 CONCURSANTS

Després de l'eliminació de Looa, Alvert, Nerea i Pep, aquest divendres tornaran a pujar a l'escenari d'Eufòria els 12 següents artistes:

Chung-Man
(Premià de Mar, 27 anys)
La setmana passada va interpretar “Stay” de Justin Bieber + The Kid Laroi. El director musical Jordi Cubino, però, el va nominar per la seva discreta actuació cantant les segones veus de les cançons d'altres participants. Tot i això, va ser salvat pel vot del públic.

Clàudia
(Amposta, 19 anys)
La seva posada en escena amb "La vida és bella" de Noa va satisfer al jurat, que va decidir salvar-la.

Edu 
(Badalona, 29 anys)
Va ser l'encarregat de trencar el gel engegant el programa amb "Locked Out Of Heaven" de Bruno Mars. Va acabar sent un dels nominats del jurat, tot i que, finalment, va ser salvat pel vot dels coaches.

Estela
(Ripollet, 25 anys)
La seva versió al català de "This Is Me" de The Greatest Showman va captivar el jurat i el públic. Elena Gadel va reconèixer que havia "al·lucinat".

Joan
(Granollers, 19 anys)
Amb una posada en escena sòbria i solitària, va interpretar una de les cançons més clàssiques de la primera gala, "Àguila negra" de Maria del Mar Bonet. Tot i que el jurat va tenir alguns dubtes, va optar per no enviar-lo a la zona de perill.

Laura
(Girona, 16 anys)
Va interpretar "Don't Start Now" de Lua Lipa, i va rebre una molt bona valoració del jurat, que va destacar la seva energia a l'escenari.

Llum
(Mataró, 18 anys)
La seva interpretació de "Like a Virgin" de Madonna no va acabar de satisfer el jurat, que la va nominar. Afortunadament per ella, va ser salvada in extremis pel vot del públic.

Mariona
(Valls, 20 anys)
Va cantar "T'estimo" de Belén Aguilera, que va emocionar tant públic com jurat.

Núria
(Olot, 26 anys)
La seva versió d'"Io canto" de Laura Pausini va ser molt ben rebuda pel jurat, fins al punt que Elena Gadel va arribar a afirmar que va sonar "com un disc".

Pedro
(Sant Fruitós de Bages, 25 anys)
Va esquivar la zona de perill amb "Queda't amb mi", l'adaptació al català de "Stay With Me" de Sam Smith.

Scorpio
(Barcelona, 20 anys)
Sota aquest pseudònim artístic, Clara va interpretar el hit de Rosalia, "Milionària". La seva performance no va convèncer el jurat, que la va posar a la zona de perill. No obstant això, els coaches la van salvar argumentant que "encara té molts secrets per ensenyar".

Triquell
(Sant Quirze del Vallès, 21 anys)
És un altre dels concursants que va caure a la zona de perill a la primera gala. La seva actuació de "Bad Guy" de Billy Eillish va ser reconeguda pels coaches, que el van allunyar de la zona de perill apel·lant a la seva gran autenticitat.

 

LES NOVETATS DE DEMÀ: 'EL FAVORIT' I ELS NOUS GRUPS DE TREBALL VOCAL

En aquesta segona gala, apareixerà un nou rol al programa: el favorit. Després de cada actuació, el jurat podrà decidir si el concursant ha merescut seure a la cadira del favorit. Però la cadira no serà pas estàtica, ja que el jurat podrà canviar el seu veredicte al llarg de la gala si considera que una nova actuació ha superat l'artista favorit anterior.

A més, el nombre de nominacions i eliminacions varia respecte a la gala d'obertura. Només es podrà evitar la zona de perill aconseguint la unanimitat dels vots del jurat i, per tant, els tres vots positius seran l'única via per a seguir endavant. Posteriorment, els coaches podran tornar a salvar a concursants però amb una xifra reduïda. En aquesta ocasió, tan sols en podran salvar dos, mentre que el públic s'encarregarà de salvar la resta de nominats i eliminar definitivament un dels aspirants.

Una altra novetat és el canvi dels grups de treball vocal. A diferència de la primera gala -en què els concursants van actuar en grups de quatre-, els cantants han treballat les harmonitzacions vocals en grups de tres. En el primer grup han treballat junts Pedro, EstelaClàudia. En el segon, MarionaScorpioChung-Man. En el tercer, EduTriquellJoan. I en el quart, LlumLauraNúria
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Tv3, eufòria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.