Actualitat

'Eufòria' obre a l'audiència el seu judici final

La sisena gala serà la primera emesa en directe i en què tots els espectadors podran votar telemàticament

El programa s'emet divendres a les 22 h per TV3

| 28/04/2022 a les 11:30h

Núria a la cinquena gala d''Eufòria'
Núria a la cinquena gala d''Eufòria'
Demà és divendres i, com ja és habitual, arriba una nova gala d'Eufòria, el concurs de talents de TV3. El programa d'èxit de la cadena pública catalana deixa enrere el format en diferit i, a partir d'aquesta sisena gala, emetrà els seus programes en directe. Això, també permet que el vot final per determinar qui segueix a Eufòria i qui ha de marxar ja no quedi en mans de l'audiència del plató sinó en el veredicte de tots els espectadors. Així, a partir d'aquest divendres, tothom podrà votar quin concursant mereix seguir al certamen a través de l'app de TV3 i de la pàgina web.

Més enllà de les grans novetats que portarà aquesta sisena gala, cal recordar que el programa va venir marcat per l'expulsió de Chung-Man, que no va acabar de convèncer ni el públic ni el jurat amb la seva interpretació d'"All of Me" de John Legend. A continuació, detallem com arriba cadascun dels 8 concursants que continuen al programa i quines novetats presentaran en aquesta cinquena gala:

Edu 
(Badalona, 29 anys)

La gala passada, el badaloní va presentar la seva explosiva versió de "Volcans", de Buhos, que es va convertir en el colofó ideal de la gala. Per a seguir una setmana més a EufòriaEdu es farà seu el tema homònim del darrer disc d'Els Catarres, Diamants (Halley Records, 2022). 


Estela
(Ripollet, 25 anys)

El cantó més rocker d'Estela va lluir la setmana passada amb la icònica "Highway To Hell", d'AC/DC. Amb la mirada posada a revalidar l'aprovació tant del jurat com del públic, la ripolletenca canviarà el seu registre amb la coneguda balada d'Abba, "The Winner Takes It All".


Joan
(Granollers, 19 anys)

En l'últim programa, Joan va fer-se seu com, a himne LGTBIQ+, "Ho tenim tot", de Joan Dausà. Tot i que el jurat no va acabar del tot convençut amb la seva actuació i el va situar a la zona de perill, el vot del públic del plató va ser decisiu perquè el granollerí continués al programa. Aquesta setmana, intentarà demostrar la seva vàlua amb una performance drag queen de "I Kissed a Girl", de Kate Perry.


Mariona
(Valls, 20 anys)

En el darrer programa, es va veure Mariona fora de la seva zona de confort amb la difícil posada en escena de "Cheap Thrills", de Sia. Aparcant la coreografia i centrant-se en la part vocal, en aquesta sisena gala interpretarà una balada d'una de les bandes més conegudes del pop espanyol dels vuitanta: "Me cuesta tanto olvidarte", de Mecano


Núria
(Olot, 26 anys)

La garrotxina va demostrar la setmana passada el flux canviant del programa. De ser nominada a la quarta gala a esdevenir favorita en la cinquena amb la seva versió "So What", de Pink. De cara a aquesta nova gala, Núria buscarà repetir l'èxit del programa anterior amb un registre totalment diferent. Demà, cantarà "Què volen aquesta gent?", de Maria del Mar Bonet.


Pedro
(Sant Fruitós de Bages, 25 anys)

La setmana passada, el bagenc va defensar la seva pròpia versió de "País petit", de Lluís Llach, que va captivar públic, jurat i, fins i tot, al seu propi creador, que va afirmar a Twitter que millorava versió original. Amb la vista posada en aquest divendres, Pedro portarà al plató d'Eufòria l'himne més destacat del pop coreà (K-Pop): "Dynamite", de BTS.


Scorpio
(Barcelona, 20 anys)

En el darrer episodi del programa, Scorpio va presentar la seva particular versió de "Yo ya no quiero ná", de Lola Índigo. De cara a aquesta sisena gala, la barcelonina portarà la sempre exigent "Back to Black" d'Amy Winehouse.


Triquell
(Sant Quirze del Vallès, 21 anys)

Amb una aura estival i festiva, Triquell va obrir la cinquena gala amb optimisme cantant "Massa bé", de Doctor Prats. Tot i que la seva actuació va convèncer el jurat, les seves discretes segones veus a l'actuació d'Edu van fer que el Var de Jordi Cubino el posés a la zona de perill. Afortunadament per ell, els coaches van optar per salvar-lo. Pensant en aquest divendres, el santquirzenc portarà un himne del pop vuitanter com "Never Gonna Give You Up", de Rick Astley.


 

COM S'ELIMINEN I SE SALVEN ELS CONCURSANTS?

L'espai, conduït per Miki Núñez i Marta Torné, va reunir inicialment els 16 escollits del càsting previ del programa. Al llarg de les diferents gales, cada artista canta el tema que ha treballat aquella setmana i, d'acord amb la seva interpretació, es determina qui segueix en el concurs i qui és eliminat. En primera instància, tant el jurat -format per LildamiElena Gadel i Marc Clotet- com el director musical Jordi Cubino, tenen la potestat d'enviar els concursants a la 'zona de perill', de forma que queden nominats per ser eliminats. Qui elegeix finalment, però, el seu futur en el programa és el públic i els coaches -Albert Sala, Aina Casanovas, Daniel Anglès i Carol Rovira-, que poden salvar els seus favorits entre els nominats. A més, en la segona gala es va incorporar la figura del 'favorit' que, elegit pel jurat, gaudeix d'immunitat plena. La trampa, però, és que en qualsevol moment el jurat pot desdir-se'n i canviar el seu favorit si consideren que un altre concursant s'ho ha merescut més que l'actual regnant.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, tv3, eufòria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.