Actualitat

L'ultimàtum de Suu per «Nota de voz»

La cantant avança el primer avançament del nou treball, que veurà la llum la setmana vinent

Suu, Zoo i Xanguito al Canet Rock Mallorca 2022

| 25/03/2022 a les 17:00h

Suu
Suu | Elisabet Mateu
Comença el compte enrere per a l'estrena del tercer disc de la cantautora barcelonina Suu: Karaoke (Halley Records, 2022). Després d'haver treballat amb Carlos Sadness i Carlos Avatar en la producció dels seus darrers treballs, en aquest nou àlbum es posa en mans de Santos & Fluren, Gerard Giner i Tato Latorre. L'àlbum sortirà divendres vinent, 1 d'abril, però avui l'artista n'ha publicat el primer avançament: "Nota de voz" un senzill que marca el canvi estilístic i musical de Suu.


La cançó, que ja s'havia pogut escoltar en els seus directes, tracta d'una relació on falta comunicació i honestedat i on la parella no deixa clares les seves intencions. "No me escribas más excusas por favor, ya me pierdo en tus palabras, dime que no. Te imagino en lo más alto y eso siempre es un error; cuando te caigas a ver quién te levanta", versa el senzill. Per això, Suu planteja un ultimàtum: "o te quedas o te vas". El videoclip que acompanya el tema, realitzat per Adrián Martos, s'ambienta en una gasolinera solitària i fosca on l'artista se sent sola i confusa. Allà fa un canvi d'actitud i es destina cap a un karaoke, on s'empodera i torna a creure en ella mateixa.
 
"Nota de voz", a més, deixa entreveure el viratge estilístic que Suu explorarà a Karaoke, un disc "dosmiler i noranter a mort", explica l'artista: "Vivim en un cicle en què les coses es repeteixen i tot torna. El so dels noranta és fruit de la inquietud pel que hi havia abans i el que vindria després".
 
L'àlbum es publicarà el pròxim divendres dia 1 d'abril i es presentarà en directe el 28 d'abril al festival Viñarock a Villarrobledo, l'1 de maig a l'Strenes de Girona, el 14 de maig al Palau de la Música de Barcelona i el 9 de juny a la sala Sol de Madrid.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Suu, videoclips, actualitat, suu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.