Concerts

Més d'una desena de músics s'uneixen per la pau

Joan Dausà, Sau30, Gerard Quintana o Beth amb Laura Andrés, entre altres, actuaran el 5 d'abril en un concert solidari a la sala Luz de Gas

| 28/03/2022 a les 16:30h

Concert a la Sala Luz de Gas
Concert a la Sala Luz de Gas | Xavier Mercadé
Dimarts de la setmana vinent, 5 d’abril, la sala barcelonina Luz de Gas acollirà un concert amb més d’una desena d’artistes en solidaritat amb el poble ucraïnès. Com a protesta per la guerra que ocorre uns kilòmetres a l’est, entre Rússia i Ucraïna, onze artistes i bandes catalanes s’aplegaran a Barcelona en un concert per la pau. Joan Dausà, Sau30, Gerard Quintana o Beth amb Laura Andrés són alguns dels músics que hi participaran.

A més dels músics esmentats, també hi actuaran Elena Gadel i Marta Robles, Manu Guix, Josele Santiago, Companyia Elèctrica DharmaFlamingo Tours, Joan Masdéu i Quartet SeaSons, així com Ekaterina Donchenko, Cece Gianotti, Dani Fornés i Cisket Creus. L’acte està organitzat per la Fundació de l’Institut Nepp que promou l’acompanyament i teràpia psicològica i psiquiàtrica a Catalunya, i que, a més treballa per ajudar infants de Mozambic i del Sàhara. La recaptació obtinguda pel concert (amb entrada de 20€) anirà destinada a l’ONG Sonrisas de Ucrania, que des del 2014 procura ajudar infants ucraïnesos amb una estada a Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Música per la pau, Luz de Gas, concerts, actualitat, concert solidari

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.