Festivals

El festival Fira B! de Palma obre la convocatòria artística del 2022

Les propostes artístiques es poden presentar fins el 21 d'abril

El mercat se celebrarà entre el 29 de setembre i el 2 d'octubre

| 30/03/2022 a les 18:30h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
La Fira B! és un mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears. Aquesta setena edició del festival se celebrarà entre el 29 de setembre i el 2 d’octubre a Palma. Ara per ara, i fins al 21 d’abril, el mercat musical mallorquí ha obert inscripcions per rebre les propostes artístiques per enguany. Els artistes seleccionats realitzaran un showcase per a professionals.

En aquesta convocatòria es poden presentar tota tipologia de proposta artística i estil musical que compleixi uns determinats requisits, com haver publicat un àlbum entre l’1 de gener de 2020 i el 30 d’octubre de 2022, o haver actuat en un mínim de cinc escenaris des de l’1 de gener 2019, entre altres criteris. Per saber més informació sobre com inscriure’s i quines en són les bases, es pot consultar la web

En anteriors edicions, la Fira B! ha acollit actuacions d'artistes com la cantautora mallorquina Maria Jaume, 'el segon millor grup d’Espolla' La Ludwig Band, un quintet mallorquí Da Souza, la compositora i la pianista empordanesa Clara Peya o el sextet de l’Alcoià El Diluvi.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festivals, festivals, festivals d'estiu, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.