Festivals

Maria Hein, El Petit de Can Eril o Mireia Vives i Borja Penalba seran a la 5a edició d'EnCanta

El festival se celebrarà el 12, 13, 14 i 15 de maig a Roda de Ter

| 02/05/2022 a les 16:30h

Maria Hein
Maria Hein | Marina Tomàs
Enguany, el festival EnCanta, un cicle de petit format que promou la música d'autor, compleix 5 anys. Aquesta cinquena edició se celebrarà del 12 al 15 de maig, entre quatre escenaris de Roda de Ter (Osona), amb més de mitja dotzena de concerts. La programació d'enguany, amb noms com el d'El Petit de Cal ErilMireia Vives i Borja PenalbaMaria Hein o Sandra Monfort, compta amb una presència majoritàriament femenina. 

Així doncs, EnCanta començarà el dia 12 de maig amb l’actuació de la cantautora i clarinetista de Terrassa Carola Ortiz, que en el seu darrer àlbum Pecata Beata (Segell Microscopi, 2021) ha barrejat la música amb poemes de Mercè Rodoreda, Víctor Català i Anna Gual, entre d’altres. L'endemà, hi serà Garón i el duet de la cantant de Llíria Mireia Vives i el guitarrista valencià Borja Penalba.

El dissabte 14 serà el dia amb més ventall de propostes artístiques. La jornada començarà amb les actuacions dels joves músics emergents Paunezz i Ariox, exponents del pop de butxaca. Les seguirà el concert de la cantautora Amaia Miranda –amb el seu treball de llarga durada Cuando se nos mueren los amores (Vida Records, 2022)–; el projecte en solitari del cantant de Willis Drumond, Ekiza; la banda barcelonina Inspira; la compositora i productora salouenca Alba Morena, i el directe del màxim referent del pop metafísic: El Petit de Cal Eril

L’esdeveniment finalitzarà el dia 15 de maig amb el concert de tres joves cantants d'arreu dels Països Catalans. A les 12 h hi serà el Continent i contingut (Hidden Track Records, 2022) de l'artista de Felanitx Maria Hein; a les 16 h, la cantautora mataronina Gessamí Boada; i a les 17 h, la cantant de Pedreguer –i membre del trio Marala Sandra Monfort, que cantarà temes del seu primer disc en solitari Niño Réptil Ángel (Hidden Track, 2021).
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Alba Morena, Sandra Monfort, Inspira, Ezika, Amaia Miranda, Paunezz, Ariox, Mireia Vives i Borja Penalba, Actualitat, garón, carola ortiz, EnCanta, festivals, el petit de cal eril, Maria Hein, Gessamí Boada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.