Actualitat

La quarta gala d''Eufòria' arriba amb versions de Rigoberta Bandini, Sangtraït o Els Pets

Repassem les actuacions de la quarta gala i detallem totes les cançons que sonaran aquesta setmana

El programa s'emet divendres a les 22h per TV3

| 07/04/2022 a les 17:30h

L'actuació de l'Edu a la tercera gala
L'actuació de l'Edu a la tercera gala
Demà és divendres i, com ja és habitual, arriba una nova gala d'Eufòria, el nou concurs de talents de TV3. Després de la gala de la setmana passada, en què hi va haver un alt nivell i es va haver d'acomiadar a Laura, la gran novetat d'aquesta setmana recaurà en les segones veus: es faran de forma individual i no grupal i, per tant, estaran molt més exposades al judici del Var musical. A continuació, detallem com arriba cadascun dels 10 concursants que continuen al programa i quines novetats presentaran en aquesta quarta gala:

Chung-Man
(Premià de Mar, 27 anys)

A l'anterior gala, Chung-Man va protagonitzar un emotiu homenatge al presentador del programa interpretant "Escriurem" de Miki Núñez, on a més va tocar la guitarra. Per aquesta setmana, el músic portarà al plató d'Eufòria "There's Nothing Holding Me Back", de Shawn Mendes.


Edu 
(Badalona, 29 anys)

Edu es va erigir com el gran favorit de la tercera gala amb la seva imponent versió de "Beggin'", de Maneskin, amb un rapejat en català inclòs. Amb la intenció de mantenir el nivell, demà canviarà de registre i interpretarà la balada d'Els Pets "Vespre".


Estela
(Ripollet, 25 anys)

El nivell de la setmana passada va ser tan elevat que Estela va ser, juntament amb Laura, una de les úniques nominacions de la nit. La seva versió d'"All About The Bass", de Megan Trainor, no va convèncer el jurat, que va acabar posant-la a la zona de perill. Amb l'objectiu de millorar i tornar a conquerir el tron del favorit, l'artista cantarà "Avui vull agrair", original de Mónica Naranjo.


Joan
(Granollers, 19 anys)

A la tercera gala, Joan va portar al seu terreny "Vaig aprendre", de Manu Guix i el seu musical El petit príncep, que va satisfer el jurat. Per continuar evitant la zona de perill, el granollerí reinterpretarà la versió que Elton John va fer d'"It's A Sin", original dels Pet Shop Boys.


Llum
(Mataró, 18 anys)

En la passada gala, la mataronina va cantar “Soy rebelde” i, per primer cop, va aconseguir deixar enrere la zona de perill i guanyar-se el favor del jurat. Per a aquesta quarta gala, la Llum versionarà "Aviam què passa", l'himne festiu de Rigoberta Bandini.
 

Mariona
(Valls, 20 anys)

A l'anterior programa, Mariona va deixar de banda les balades per interpretar la potent "Bam Bam", de Camila Cabello i Ed Sheeran. De cara a aquesta nova gala, la cantant versionarà un tema d'una de les seves artistes preferides: "I Drove All Night", de Céline Dion.


Núria
(Olot, 26 anys)

Setmanes de contrastos per a Núria. Si a la gala anterior va interpretar una catalana "The Climb", de Miley Cyrus, en aquesta deixarà el pop per endinsar-se en "El vol de l'home ocell" de Sangtraït, un dels himnes més populars del rock català.


Pedro
(Sant Fruitós de Bages, 25 anys)

Un altre dels concursants que canvia també canvia d'òrbita és Pedro. Si el divendres passat va presentar "No vull baixar" de Stay Homas, demà es podrà escoltar com porta al seu terreny el pop electrònic de "Save Your Tears", de The Weekend.


Scorpio
(Barcelona, 20 anys)

La seva versió d'"In The Night", d'Oques Grasses, va ser tota una festa al plató d'Eufòria. Per a aquest quart programa, la barcelonina recupera un tema d'una de les principals dives del pop internacional: "The Edge Of Glory", de Lady Gaga.


Triquell
(Sant Quirze del Vallès, 21 anys)

Després de la seva interpretació de "Feeling Good" de Michel Bublé la setmana passada, Triquell tornarà al repertori català, com ja va fer amb "Jean Luc" d'Els Amics de les Arts a la segona gala. En aquesta ocasió, versionarà "Si tothom calla", de Gertrudis.

 

COM S'ELIMINEN I SE SALVEN ELS CONCURSANTS?

L'espai, conduït per Miki Núñez i Marta Torné, va reunir inicialment els 16 escollits del càsting previ del programa. Al llarg de les diferents gales, cada artista canta el tema que ha treballat aquella setmana i, d'acord amb la seva interpretació, es determina qui segueix en el concurs i qui és eliminat. En primera instància, tant el jurat -format per LildamiElena Gadel i Marc Clotet- com el director musical Jordi Cubino, tenen la potestat d'enviar els concursants a la 'zona de perill', de forma que queden nominats per ser eliminats. Qui elegeix finalment, però, el seu futur en el programa és el públic i els coaches -Albert Sala, Aina Casanovas, Daniel Anglès i Carol Rovira-, que poden salvar els seus favorits entre els nominats. A més, en la segona gala es va incorporar la figura del 'favorit' que, elegit pel jurat, gaudeix d'immunitat plena. La trampa, però, és que en qualsevol moment el jurat pot desdir-se'n i canviar el seu favorit si consideren que un altre concursant s'ho ha merescut més que l'actual regnant.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, tv3, eufòria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.