Actualitat

La gran repesca d''Eufòria' arriba amb versions de Nathy Peluso, Lildami o Joan Manuel Serrat

El concurs de talents oferirà una gala especial de repesca amb els nou exconcursants eliminats

El programa s'emet divendres a les 22 h per TV3

| 05/05/2022 a les 12:30h

Els concursants d''Eufòria'
Els concursants d''Eufòria'
Demà és divendres i, com ja és habitual, arriba una nova gala d'Eufòria, el concurs de talents de TV3. El programa d'èxit de la cadena pública catalana presenta una nit molt especial amb una gala de repesca. Per una setmana, els set concursants que segueixen al programa faran un pas al costat fent segones veus per deixar el veritable protagonisme als nou concursants eliminats, que defensaran de nou una nova cançó. Amb aquests ingredients, aquesta gala especial donarà l'oportunitat a un dels concursants a ser readmès al certamen.

El judici per a determinar qui serà novament concursant d'Eufòria quedarà en mans de tota l'audiència, que repetint el format de la setmana passada, podrà emetre el seu vot a través de l'app de TV3 i de la pàgina web. Com a altra gran novetat respecte a les gales anteriors, tant el jurat com el Var musical de Jordi Cubino podran fer valoracions i comentaris a les actuacions, però no tindran potestat per enviar ningú a la zona de perill. A continuació, repassem com van deixar el programa cadascun dels concursants i quines novetats presentaran en aquesta singular gala:

Alvert
(Mataró, 20 anys)

El mataroní va caure a la primera gala del programa després que el jurat el nominés i ni els coaches ni el públic de plató decidís salvar-lo amb la seva interpretació de "Call Me By Your Name", de Lil Nas X. Per captivar el públic, en aquesta repesca, Alvert portarà ball i èxtasi amb "La festa infinita", de Siderland.


Looa
(Premià de Mar, 17 anys)

Looa va ser, desafortunadament, l'eliminada que menys vots ha rebut en tot el programa. Amb tan sols un 12% dels suports de l'audiència del plató, va ser eliminada a la primera gala després de presentar "Don't Go Yet", de Camila Cabello. Amb l'oportunitat per a redimir-se, aquest divendres oferirà a tot Catalunya "Mafiosa", de Nathy Peluso.


Nerea
(Malgrat de Mar, 20 anys)

Una altra de les concursants que va haver de deixar el programa a la primera de canvi va ser Nerea. La seva actuació cantant "Petar-ho", d'Oques Grasses no va tenir la suficient bona rebuda per aconseguir que seguís una setmana més al programa. Amb l'oportunitat de defensar un dels temes amb què se sent més còmoda, aquesta setmana oferirà "The Best", de Tina Turner.


Pep
(Barcelona, 23 anys)

Pep és l'últim dels quatre cantants que van caure desqualificats a la primera gala. La seva versió de "Compta amb mi", de Txarango, no va comptar amb prou suports entre jurat, coaches i públic de plató. En aquesta oportunitat sorpresa, defensarà la sensual "Tacones rojos", de Sebastián Yatra.


Clàudia 
(Amposta, 19 anys)

L'ampostina va ser l'eliminada en la segona gala enfront de Llum. La seva interpretació de la feminista "God Is a Woman", d'Ariana Grande, no va encisar el públic. Amb l'objectiu d'assolir reincorporar-se al programa, Clàudia portarà al plató d'Eufòria "Beautiful", de Christina Aguilera.

Laura
(Girona, 16 anys)

La tercera gala va acabar amb la participació de Laura al programa, que va ser eliminada després de la seva interpretació de la sensual "Foc", de Roser. La gironina, que també és la concursant més jove, tindrà una revàlida amb la seva versió de "Baby One More Time", de Britney Spears.


Llum
(Mataró, 18 anys)

El carisma de Llum va durar al plató d'Eufòria fins a la quarta gala, en què la seva actuació amb "Aviam què passa", de Rigoberta Bandini va situar-la a la rampa de sortida del programa. Ara, la cantant i una de les principals icones LGTBIQ+ del certamen, oferirà "La, la, la", de Joan Manuel Serrat.


Chung-Man
(Premià de Mar, 27 anys)

Malgrat l'emotivitat del seu "All Of Me", de John Legend, Chung-Man no va poder evitar la seva eliminació a la cinquena gala. El premianenc d'origen coreà tornarà al programa, després de dos programes, defensant una cançó molt especial per a un dels membres del jurat: "La dels Manel", de Lildami.


Edu 
(Badalona, 29 anys)

Després de la seva eliminació la setmana passada interpretant "Diamants", d'Els Catarres, Edu tornarà a tenir una altra oportunitat per tornar a ser eufòric. Deixant enrere el seu cantó gàngster, aquest divendres presentarà un himne pop dels noranta: "Everybody", dels Backstreet Boys.

COM S'ELIMINEN I SE SALVEN ELS CONCURSANTS?

En aquesta gala de repesca, el mecanisme de vot serà totalment diferent dels anteriors programes i es concentrarà al final del programa, un cop hagin actuat tots els concursants. Com que el jurat i el Var musical no tindran poder de decisió, l'audiència votarà en una primera ronda quin concursant vol que es quedi. Els tres concursants que aconsegueixin més vots passaran a una segona volta, mentre que els altres sis quedaran definitivament eliminats. En aquesta segona i definitiva votació, l'audiència emetrà un altre veredicte, que determinarà definitivament quin dels tres candidats serà de nou concursant d'Eufòria de ple dret. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, eufòria, tv3, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.