Festivals

Roba Estesa, Buhos, La Fúmiga i Flashy Ice Cream al Meridiana Rock de Nou Barris

La tercera edició del festival tindrà lloc el 13 de maig

| 20/04/2022 a les 16:45h

Roba Estesa
Roba Estesa | Xavier Mercadé
La tercera edició del festival Meridiana Rock se celebrarà el divendres 13 de maig a les 18h a Can Dragó. Després d’haver cancel·lat l’edició del 2020 per la situació sanitària, l’esdeveniment es torna a engegar per a promocionar la música en català i apropar la llengua a Nou Barris, un dels districtes barcelonins on l'ús de l'idioma no està estès. Aquesta iniciativa està organitzada per Plataforma per la Llengua i Sunmusic BCN, productora del Canet Rock.
 
Aquest festival gratuït compta amb vuit hores de música de la mà de grups com el de Calafell Buhos, el d’Alzira La Fúmiga i l’octet tarragoní Roba Estesa –que seran per segona vegada al festival–. També, pujarà a l’escenari el duet de trap català Flashy Ice Cream, per presentar el seu darrer treball Hangover (Delirics, 2022).

A més, també actuaran per segona vegada consecutiva: el raper sabadellenc i dinamitzador de tallers a instituts amb Plataforma per la Llengua, Nel·lo C –que també projectarà el darrer videoclip de la cançó “Ben amunt” creada per l’alumnat de l'institut Flos i Calcat de Nous Barris–, la banda Infumables Dj OGT
 

Aquesta tercera edició segueix situant-se al Parc de Can Dragó, una zona que queda exclosa de l'agenda cultural de Barcelona i on el català té un ús minoritari. Així, Plataforma per la Llengua continua impulsant aquest festival per tal de visibilitzar aquesta zona de la ciutat comtal i crear-hi una programació cultural de qualitat pel veïnat del districte. En les anteriors edicions, han participat al festival grups catalans com Koers, La iaia, Mishima, Joan Garriga, Mazoni, Doctor Prats, Auxili Suu.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, actualitat, buhos, La Fúmiga, Roba Estesa, Flashy Ice Cream, Nel·lo C, Infumables, dj ogt, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.