festivals

Neix el #CapraboFest amb Doctor Prats i Alidé Sans

La cadena de supermercats ha impulsat un nou festival

La primera edició es viurà a Vielha, el dissabte 28 de maig a les 18:30h

| 23/05/2022 a les 16:45h

Imatge il·lustrativa
Aquest dissabte neix el #CapraboFest: un nou festival gratuït que ha organitzat la cadena de supermercats, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vielha, per aquest dissabte 28 de maig a les 18:30h. En aquesta primera edició, al pàrquing de Vielha, s’hi podrà escoltar el grup vallesà Doctor Prats i l’aranesa Alidé Sans.
 
Amb la voluntat de viure una jornada festiva, Caprabo portarà a l’escenari el ja consolidat grup de mestissatge Doctor Prats, que presentarà l’àlbum que just acaba de publicar, Pel cantó bo (Halley Records, 2022). També, i amb la mirada fixada en potenciar el talent local, el primer #CapraboFest comptarà amb l’actuació de la cantautora de Bausen Alidé Sans. L’artista ha estat, a més, compositora i intèrpret de la cançó “Benvenguda era vida”, que protagonitza el primer espot en aranès de Caprabo, i el primer, també, que fa una gran companyia catalana.

 
La iniciativa s’emmarca en la campanya ‘Benvinguda la vida’ de Caprabo, que vol fomentar la cultura, la diversitat, la igualtat, l’empoderament de la dona i la sostenibilitat. La idea inicial és que el #CapraboFest esdevingui un cicle anual i itinerant per tot Catalunya.
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals d'estiu, caprabofest, actualitat, festivals, Alidé Sans, Doctor Prats

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.