ACTUALITAT

Ganta 5, un projecte de residències creuades entre Girona i Perpinyà

La Marfà i el centre cultural Flashback busquen promoure la creació i difusió d'obres de música electrònica i electroacústica

Les sol·licituds es poden presentar fins al 26 de maig

| 25/04/2022 a les 13:00h

Imatge il·lustrativa
Els centres culturals Flashback de Perpinyà i La Marfà – Centre de Creació Musical de Girona anuncien l'inici de la seva col·laboració amb l'acollida de dos artistes catalans per realitzar una residència de creació i una actuació que es presentarà a les dues ciutats. Es tracta del projecte Ganta 5, que pretén promoure la creació i difusió de noves obres originals. La iniciativa està adreçada a artistes de totes les edats residents a la demarcació de Girona i al departament francès dels Pirineus Orientals. Les sol·licituds per participar-hi, amb obres de música electrònica i electroacústica, es poden presentar fins al 26 de maig.

Durant una residència de 10 dies, els artistes seleccionats compondran una peça original d'entre 20 i 25 minuts que serà creada a les instal·lacions de Flashback a Perpinyà, en el cas del compositor gironí, i a La Marfà, en el cas del creador nord-català. Quan hagi finalitzat l'estada de residència, cada centre cultural acollirà un concert de 35 minuts amb els dos artistes seleccionats. Tots dos, a més, rebran una aportació total de 4.000 euros per cobrir tant l'encàrrec d'obra com les despeses que l'artista generi tant per a la seva pròpia estada de treball en residència, com durant la minigira de presentacions a Perpinyà i Girona. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Marfà (@lamarfamusica)


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Marfà, Flashback, Girona, Perpinyà, Actualitat, Residències Musicals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.