videoclips

​El hit estiuenc de Joan Dausà amb Alizzz

«Queda't així» és la nova cançó de l'estiu del santfeliuenc

Per arrodonir la peça, el músic ha comptat amb el celebrat productor de Castelldefels Alizzz

Joan Dausà: «Reivindico que la vida no corri de manera tan ràpida»

| 27/05/2022 a les 00:01h

Joan Dausà i Alba Ribas al videoclip de «Queda't així»
Joan Dausà i Alba Ribas al videoclip de «Queda't així»
Joan Dausà ja està preparat per a l’estiu. El músic santfeliuenc publica avui un nou hit de temporada, “Queda’t així” (Promo Arts Music, 2022), i ho fa al costat del reputat productor de Castelldefels Alizzz. Per fer l’arribada del nou tema encara més especial, el músic n’ha fet un videoclip que ha presentat aquest vespre en primícia a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm.
 

Allunyat del seu pop d’autor, Dausà s’embarca amb “Queda’t així” en una rumba lleugera i festiva amb una producció acurada, actual i electrònica del guardonat músic Alizzz. La cançó, optimista com ja és habitual en el santfeliuenc, parla de la necessitat de gaudir, sobretot al costat d’aquells a qui estimem, i ser conscient del moment present. "Va més enllà de la relació d'amor d'estiu d'acabats de conèixer", explica Dausà: "Pretén parlar del moment en què tu ja estàs compartint la vida amb algú i vols fer un pas més i consolidar el que ja tens. Es tracta també de viure aquest present compartit sense estar constantment calculant i pensant quines alternatives et podria oferir la vida. És un relaxar-se així, aquí, i amb mi."
 
Amb aquesta cançó, el músic, productor i compositor Alizzz s’ha estrenat en català, després de guanyar-se un renom internacional en els darrers anys, essent guardonat als Grammy Llatins i col·laborant amb C. Tangana -produint-li, per exemple, el darrer i exitós disc, El madrileño (Sony Music, 2021), i “Ateo” amb Nathy Peluso-, RosaliaAitana i Lola ÍndigoDoja Cat i Amaia, entre altres. Per a Dausà, treballar amb ell ha estat "un plaer", pel seu talent i la seva intuïció. "Tinc la sensació que és la suma dels dos universos i la veritat és que n'estem molt contents", se n'orgulleix el santfeliuenc. Malgrat això, admet moments de dubte: "Al principi, quan em va proposar fer una rumba em vaig quedar de pedra... quan em va especificar que seria una rumba sofisticada em vaig tranquil·litzar una mica, però, tot i així, hi havia la intriga de veure com treballaríem junts." Finalment, el resultat, ha estat a l'altura de les expectatives: "Estic molt content de la seva producció i d'haver treballat amb ell. És un tio molt maco, molt senzill i que ho fa tot molt fàcil. I juga, que és molt important."
 

Alizzz i Joan Dausà Foto: Arxiu


“Queda’t així”, a més, ha aparegut amb un videoclip tan estival com el tema, dirigit per Jaume Jardí. En un set que recrea una platja, Dausà i l’actriu barcelonina Alba Ribas (Barcelona, nit d’estiu, Cites o Las chicas del cable) protagonitzen una parella enamorada que passa un dia estiuenc de sol, sorra, crema i vermuts a les tovalloles.
 
El nou tema, a més, serveix al santfeliuenc per presentar els concerts d’aquest estiu. Amb el mateix nom -Queda’t així-, la gira durà a Dausà per més d’una dotzena de localitzacions arreu dels Països catalans entre el juny i l’agost.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Alizzz, actualitat, cançó de l'estiu, videoclips, Joan Dausà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.