Actualitat

La novena gala d''Eufòria' desvelarà el primer semifinalista del programa

S'hi sentiran versions de Rosalia, Raimon, Beyoncé o Lady Gaga, entre d'altres

El programa s'emet aquest divendres a les 22 h

| 19/05/2022 a les 19:00h

L'actuació de Triquell a la vuitena gala d''Eufòria'
L'actuació de Triquell a la vuitena gala d''Eufòria'
Demà és divendres i, com ja és habitual, arriba una nova gala d'Eufòria, el concurs de talents de TV3. La vuitena gala va estar marcada per l'eliminació d'Estela, que va ser expulsada per tan sols un 4% de marge respecte a Clàudia, l'altra concursant en zona de perill. De cara a aquesta novena gala, hi haurà una gran novetat: el concursant que sigui nominat favorit pel jurat gaudirà d'immunitat durant els dos següents episodis i, per tant, es convertirà en el primer semifinalista del programa. A continuació, detallem com arriba cadascun dels 8 concursants que continuen al concurs i quines cançons presentaran en aquesta novena gala:

Clàudia 
(Amposta, 19 anys)

Clàudia va retornar al programa amb "Ironic", d'Alanis Morissette. La seva actuació no va convèncer el jurat, que la va situar a la zona de perill. Afortunadament per ella, el vot del públic la va salvar per un estret marge. En aquesta gala, l'ampostina presentarà l'últim hit de Lady Gaga: "Hold My Hand".


Edu 
(Badalona, 29 anys)

Edu va tornar a consolidar-se al programa amb un clàssic del rock català com "El far del sud", de Sopa de Cabra. Amb l'objectiu d'aconseguir ser el primer semifinalista, el cantant portarà al plató d'Eufòria "Bad Habits", d'Ed Sheeran.



Joan
(Granollers, 19 anys)

Joan va impressionar tothom amb la seva actuació sobre rodes de "Disco Inferno", de The Trammps. Malgrat el sorprenent número, el jurat el va posar en zona de perill, però els coaches van decidir salvar-lo. Per a aquest novè programa, el granollerí intentarà sorprendre novament tothom amb "Sé que lluitaràs", adaptació al català de "World, Hold On", de Kate Ryan.  


Mariona
(Valls, 20 anys)

A la vuitena gala, Mariona va interpretar "Seré feliç", adaptació al català de la mítica "I Will Survive", de Gloria Gaynor. Tenint en compte que ha estat la concursant que s'ha assegut més cops a la cadira del favorit, la vallenca buscarà, ben segur, l'anhelada immunitat amb un tema molt ballable com "Crazy In Love", de Beyoncé.


Núria
(Olot, 26 anys)

La setmana passada l'olotina va presentar el seu costat més demoníac amb "My Head & My Heart", d'Ava Max. En aquesta nova gala, Núria interpretarà un dels temes cinematogràfics de més èxit: "Tu pots canviar-ho tot (has de viure)", adaptació al català de "What a Feeling", tema principal del film Flashdance.


Pedro
(Sant Fruitós de Bages, 25 anys)

A la gala anterior, Pedro va obrir-se emocionalment fent-se seva una balada d'una de les grans joves estrelles del pop internacional: "Falling", de Harry Styles. Sense deixar les grans estrelles del pop, el bagenc intentarà domar l'exigent "Hentai", de Rosalia.


Scorpio
(Barcelona, 20 anys)

Scorpio va fer vibrar el plató d'Eufòria la setmana passada amb un dels grans èxits d'aquest any: "Ay, mamá", de Rigoberta Bandini. Demà, la barcelonina defensarà una cançó plena de marxa, com "Bang Bang", de Jessie J., Ariana Grande i Nicki Minaj.


Triquell
(Sant Quirze del Vallès, 21 anys)

A l'anterior programa, Triquell va interpretar amb perícia "Enemy", d'Imagine Dragons, que el va fer convertir-se en el favorit de la setmana passada. Amb la intenció d'aconseguir ser el primer semifinalista, l'artista haurà de defensar "El vent", de Raimon.


 

COM S'ELIMINEN I SE SALVEN ELS CONCURSANTS?

L'espai, conduït per Miki Núñez i Marta Torné, va reunir inicialment els 16 escollits del càsting previ del programa. Al llarg de les diferents gales, cada artista canta el tema que ha treballat aquella setmana i, d'acord amb la seva interpretació, es determina qui segueix en el concurs i qui és eliminat. En primera instància, tant el jurat -format per LildamiElena Gadel i Marc Clotet- com el director musical Jordi Cubino, tenen la potestat d'enviar els concursants a la 'zona de perill', de forma que queden nominats per ser eliminats. Qui elegeix finalment, però, el seu futur en el programa és el públic i els coaches -Albert Sala, Aina Casanovas, Daniel Anglès i Carol Rovira-, que poden salvar els seus favorits entre els nominats. A més, en la segona gala es va incorporar la figura del 'favorit' que, elegit pel jurat, gaudeix d'immunitat plena. La trampa, però, és que en qualsevol moment el jurat pot desdir-se'n i canviar el seu favorit si consideren que un altre concursant s'ho ha merescut més que l'actual regnant.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, eufòria, tv3, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.