Actualitat

La desena gala d''Eufòria' arriba amb versions de Zoo, Els Amics de les Arts o Ramon Muntaner

El concurs de talents se situa a les portes de la fase final i només hi podran quedar 6 concursants

El programa s'emet aquest divendres a les 22 h

El públic arrasa amb les entrades del gran concert d''Eufòria'

| 26/05/2022 a les 14:30h

L'actuació de Mariona a la novena gala d''Eufòria'
L'actuació de Mariona a la novena gala d''Eufòria'
Demà és divendres i, com ja és habitual, arriba una nova gala d'Eufòria, el concurs de talents de TV3. La novena gala va tenir com a gran sorpresa l'anunci d'un concert conjunt de tots els concursants d'Eufòria al Palau Sant Jordi el 16 de juliol, que ràpidament va quasi esgotar la totalitat d'entrades. A més, també va estar marcada per l'eliminació de Joan, que va quedar definitivament fora del programa després de caure per segon cop consecutiu a la zona de perill. De cara a aquesta desena gala, només podran quedar sis concursants, que enfilaran la recta final del concurs. A continuació, detallem com arriba cadascun dels 7 concursants que continuen al programa i quines cançons presentaran en aquesta desena gala:

Clàudia 
(Amposta, 19 anys)

Clàudia va recuperar la confiança del jurat interpretant l'últim hit de Lady Gaga: "Hold My Hand". Amb la vista posada a ser una de les sis concursants de la fase final, l'ampostina cantarà "Stronger", de Kelly Clarkson.


Edu 
(Badalona, 29 anys)

La continuïtat d'Edu va tornar a penjar d'un fil amb la seva versió de "Bad Habits", d'Ed Sheeran. La seva interpretació, que no va convèncer el jurat, el va portar a la zona de perill, tot i que en darrera instància l'audiència va salvar-lo. En aquesta darrera prova abans de la fase decisiva, el badaloní entonarà "El seu gran hit", d'Els Amics de les Arts.


Mariona
(Valls, 20 anys)

La setmana passada, Mariona va coronar-se un cop més com la gran favorita amb "Crazy In Love" de Beyoncé. Aquest cop, però, va tenir una recompensa afegida perquè li va donar immunitat total per a la desena gala i la va convertir en la primera semifinalista del programa. Com a exhibició i sense haver de lluitar la seva continuïtat al programa, la vallenca portarà al plató d'Eufòria "La plaça del diamant", de Ramon Muntaner.  


Núria
(Olot, 26 anys)

A la novena gala, Núria va interpretar "Tu pots canviar-ho tot (has de viure)", adaptació al català de "What a Feeling", tema principal del film Flashdance. Amb la voluntat de revalidar una bona actuació i evitar la zona de perill, la garrotxina presentarà demà "Suerte", de Shakira.


Pedro
(Sant Fruitós de Bages, 25 anys)

A la novena gala, el bagenc va domar l'exigent "Hentai" de Rosalia. Per no deixar passa l'oportunitat d'entrar en la fase final del programa, Pedro farà vibrar i ballar tot el públic amb "Break Free" d'Ariana Grande.


Scorpio
(Barcelona, 20 anys)

Després de l'animada "Bang Bang" -de Jessie J.Ariana Grande i Nicki Minaj- de la setmana passada com, Scorpio vol tornar-se a lluir amb un tema molt recent: "Abcdefu", de Gayle.


Triquell
(Sant Quirze del Vallès, 21 anys)

A l'anterior programa, Triquell va portar-se al seu terreny un himne com "El vent", de Raimon. En aquesta desena gala, el santquirzenc presentarà un dels temes més festius de tota la gala: "Tobogan", de Zoo.


 

COM S'ELIMINEN I SE SALVEN ELS CONCURSANTS?

L'espai, conduït per Miki Núñez i Marta Torné, va reunir inicialment els 16 escollits del càsting previ del programa. Al llarg de les diferents gales, cada artista canta el tema que ha treballat aquella setmana i, d'acord amb la seva interpretació, es determina qui segueix en el concurs i qui és eliminat. En primera instància, tant el jurat -format per LildamiElena Gadel i Marc Clotet- com el director musical Jordi Cubino, tenen la potestat d'enviar els concursants a la 'zona de perill', de forma que queden nominats per ser eliminats. Qui elegeix finalment, però, el seu futur en el programa és el públic i els coaches -Albert Sala, Aina Casanovas, Daniel Anglès i Carol Rovira-, que poden salvar els seus favorits entre els nominats. A més, en la segona gala es va incorporar la figura del 'favorit' que, elegit pel jurat, gaudeix d'immunitat plena. La trampa, però, és que en qualsevol moment el jurat pot desdir-se'n i canviar el seu favorit si consideren que un altre concursant s'ho ha merescut més que l'actual regnant.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, eufòria, tv3, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.