actualitat

El públic arrasa amb les entrades del gran concert d''Eufòria'

El concurs televisiu ha hagut d'ampliar l'aforament del concert al Palau Sant Jordi després de quasi esgotar les entrades en un dia

L'actuació serà el 16 de juliol a les 21 h i comptarà amb els setze artistes que han passat pel 'show talent'

Els 12 d''Eufòria'

| 26/05/2022 a les 10:00h

Concursants a la primera edició d''Eufòria'
Concursants a la primera edició d''Eufòria'
El dimarts a les 12 h del matí van sortir a la venda les entrades del gran concert dels concursants d’Eufòria. L’exitós show talent català portarà el 16 de juliol els setze participants de la primera edició del programa al Palau Sant Jordi barceloní. Davant la resposta dels seguidors del concurs i dels seus setze joves artistes, que es van llançar ràpidament a comprar entrades fins a quasi esgotar-les, ahir al migdia es va ampliar l’aforament.
 
Tot i que en la gala d’aquesta setmana -que ja és la desena-, ja només hi competiran set concursants, al concert del 16 de juliol, a les 21 h al Palau Sant Jordi, hi actuaran els setze joves que han passat pel programa. Aquesta gran actuació arribarà just un mes després de la final del concurs, en què s’elegirà en directe el guanyador o guanyadora d’aquesta primera edició d’Eufòria. La rapidesa en què s’han esgotat les entrades -fita que han assolit pocs grups catalans en el recinte barceloní- és només una mostra de la base de seguidors que ha aconseguit el programa, i que s’ha demostrat també amb les seves espectaculars audiències -amb un pic l’1 d’abril amb 363.000 espectadors, i un nombre total de quasi 500.000 usuaris que han visionat el programa des dels mitjans digitals de CCMA-.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, palau sant jordi, tv3, concursos, c, actualitat, eufòria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.