Actualitat

La vuitena gala d''Eufòria' comptarà amb versions de Sopa de Cabra, Rigoberta Bandini i Serrat

El concurs de talents de TV3 torna al seu format habitual després de la gala de repesca de la setmana passada

El programa s'emet aquest divendres a les 22 h

| 12/05/2022 a les 19:00h

Mariona, favorita de la sisena gala
Mariona, favorita de la sisena gala
Demà és divendres i, com ja és habitual, arriba una nova gala d'Eufòria, el concurs de talents de TV3. El programa de la cadena pública catalana recupera el seu format habitual després de la gala de repesca de la setmana passada, que va suposar el retorn al concurs d'Edu i Clàudia. Malgrat que en primera instància només un dels concursants eliminats podia ser repescat, la direcció del programa va anunciar a última hora que el retorn s'estendria als dos concursants més votats per tota l'audiència. A continuació, detallem com arriba cadascun dels 9 concursants que continuen al programa i quines novetats presentaran en aquesta vuitena gala:

Clàudia 
(Amposta, 19 anys)

Clàudia va ser una de les grans vencedores de la gala passada després d'interpretar "Beautiful", de Christina Aguilera. Amb un 25% dels vots, va ser la segona candidata que va obtenir més vots a la gala de repesca i això l'ha convertit en concursant de ple dret de nou. De cara al seu retorn al programa, l'ampostina es deixarà anar amb una aposta peculiar: "Ironic", d'Alanis Morissette.


Edu 
(Badalona, 29 anys)

Les darreres setmanes d'Edu han estat del tot frenètiques. A la sisena gala, el badaloní va presentar "Diamants", d'Els Catarres. La seva actuació, però, no va acabar de convèncer ni jurat ni públic, que va optar per salvar Núria, i va quedar fora del programa. No obstant això, el badaloní va ser capaç de donar-li la volta a la situació a la repesca del divendres passat amb "Everybody" de The Backstreet Boys. La seva actuació, que va encisar l'audiència, el va catapultar de nou al concurs amb un 44% dels vots. Amb l'objectiu de consolidar-se, Edu portarà en aquesta vuitena gala un clàssic del rock català com "El far del sud", de Sopa de Cabra.


Estela
(Ripollet, 25 anys)

Després del merescut descans de la setmana passada, els concursants tornen a escena amb la tensió i els nervis de sempre. Després de l'emotiva versió de "The Winner Takes It All" d'Abba en la sisena gala, la ripolletenca oferirà al plató d'Eufòria "Ara que tinc vint anys", de Joan Manuel Serrat.   


Joan
(Granollers, 19 anys)

Fa dues setmanes, el granollerí va oferir a Catalunya la icònica performance drag queen d'"I Kissed a Girl", de Kate Perry. Amb la finalitat de mantenir-se una setmana més al programa, Joan interpretarà la canyera "Disco Inferno", de The Trammps.


Mariona
(Valls, 20 anys)

Un cop més, Mariona va aconseguir ser la favorita de la gala de fa dues setmanes amb "Me cuesta tanto olvidarte", de Mecano. Caldrà veure si aconseguirà ser la preferida del jurat de nou amb una versió única: "Seré feliç", adaptació al català de la mítica "I Will Survive", de Gloria Gaynor.


Núria
(Olot, 26 anys)

La seva versió "Què volen aquesta gent?", de Maria del Mar Bonet va portar fa dues setmanes a l'olotina a la zona de perill. Per evitar tornar a caure-hi, en aquesta nova gala Núria presentarà "My Head & My Heart", d'Ava Max


Pedro
(Sant Fruitós de Bages, 25 anys)

Fa dues gales, el santfruitenc va defensar l'himne més destacat del pop coreà (K-Pop): "Dynamite", de BTS. Canviant de registre, Pedro s'intentarà fer seva una balada d'una de les grans joves estrelles del pop internacional: "Falling", de Harry Styles.


Scorpio
(Barcelona, 20 anys)

La barcelonina va defensar un dels clàssics del soul contemporani com és "Back to Black" d'Amy Winehouse. Amb el repòs de la setmana passada, Scorpio ja està a punt per a fer vibrar el plató d'Eufòria amb un dels grans èxits d'aquest any: "Ay, mamá", de Rigoberta Bandini.


Triquell
(Sant Quirze del Vallès, 21 anys)

A la sisena gala, la seva interpretació "Never Gonna Give You Up", de Rick Astley, no va convèncer el jurat, que va enviar a Triquell a la zona de perill. Deixant els anys vuitanta enrere, demà defensarà un tema amb el qual connecta molt: "Enemy", d'Imagine Dragons.


 

COM S'ELIMINEN I SE SALVEN ELS CONCURSANTS?

L'espai, conduït per Miki Núñez i Marta Torné, va reunir inicialment els 16 escollits del càsting previ del programa. Al llarg de les diferents gales, cada artista canta el tema que ha treballat aquella setmana i, d'acord amb la seva interpretació, es determina qui segueix en el concurs i qui és eliminat. En primera instància, tant el jurat -format per LildamiElena Gadel i Marc Clotet- com el director musical Jordi Cubino, tenen la potestat d'enviar els concursants a la 'zona de perill', de forma que queden nominats per ser eliminats. Qui elegeix finalment, però, el seu futur en el programa és el públic i els coaches -Albert Sala, Aina Casanovas, Daniel Anglès i Carol Rovira-, que poden salvar els seus favorits entre els nominats. A més, en la segona gala es va incorporar la figura del 'favorit' que, elegit pel jurat, gaudeix d'immunitat plena. La trampa, però, és que en qualsevol moment el jurat pot desdir-se'n i canviar el seu favorit si consideren que un altre concursant s'ho ha merescut més que l'actual regnant.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, tv3, eufòria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.