Actualitat

Enderrock Sona de maig amb Blaumut i Ariox i Galgo Lento

Dimecres 11 de maig presentem el número 334 d'Enderrock amb una entrevista i concert acústic del quintet barceloní i el duet de la cantant cardedeuenca amb el músic terrassenc

Els Pets i Blaumut irrompen al doble número d'Enderrock de maig

| 04/05/2022 a les 17:05h

Imatge il·lustrativa
El pròxim dimecres 11 de maig, Blaumut i Ariox i Galgo Lento ens acompanyaran en l'Enderrock Sona de maig per a presentar-nos els seus respectius nous treballs. El showcase –que també es podrà seguir en streaming– començarà a les 19:30 h a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló, 515, Barcelona) i servirà per presentar el número 333 d'Enderrock - Especial Festivals d'Estiu, que compta amb Blaumut en portada. Per poder gaudir de l'acte de manera presencial, amb un/a acompanyant, cal omplir una inscripció prèvia.

A les 19 h s'obriran les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i a les 19:30 h començarà l'Enderrock Sona amb el concert d'Ariox i Galgo Lento, que mostraran en directe el seu treball conjunt, Mama, l'amor em dona mal de cap (Luup Records, 2022). Tot seguit, el quintet barceloní Blaumut oferirà en acústic el seu nou àlbum Olímpica i primavera (U98 Music, 2022), i ens en donarà les claus.

_____
Els menors de 16 anys no podran accedir a l'espai on se celebraran els concerts sense l'acompanyament d'una persona major d'edat. Caldrà que duguin aquesta autorització signada.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, antiga fàbrica estrella damm, Galgo Lento, Ariox, Ariox i Galgo Lento, Blaumut, EnderrockSona, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.