actualitat

Sidonie farà un disc en català

El trio barceloní va anunciar ahir a la darrera gala d''Eufòria' que prepara dos treballs, però el proper encara serà en castellà

| 18/06/2022 a les 13:15h

Sidonie a la darrera gala d''Eufòria'
Sidonie a la darrera gala d''Eufòria'
Fa un parell de setmanes obrien el concert de Rolling Stones a Madrid i ahir actuaven a la gala final del concurs de talents de TV3, Eufòria. En el programa, després d'un medley en directe de les cançons “Fascinados” -del disc Lo más maravilloso (Sony Music, 2018) i “Me llamo Abba” -de l'últim treball, El regreso de Abba (Sony Music, 2020)-, el trio barceloní va anunciar que un dels seus pròxims discos serà en català.

El grup encara està girant el seu darrer disc, però com va avançar ahir a Eufòria, ja prepara un parell de discos. De fet, Marc Ros va confessar que eren a l'estudi gravant quan els van trucar per proposar-los fer de teloners dels Rolling. La gran notícia, però, va ser quan Ros va explicar que un dels següents discos seria íntegrament en català. “Ens ve de gust”, va dir, argumentant que el gèrmen de la decisió va ser “Portlligat”, la primera cançó que la banda va fer en català i que va publicar també en el darrer treball. “Ens va agradar molt i ara ens ve de gust seguir en aquesta línia”, va concloure el trio.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Sidonie, Eufòria

COMENTARIS

Ja era hora!

Anònim, 14/07/2022 a les 21:13

Molt bona notícia, a mi també em ve de gust escoltar-vos en català.
Endavant espiadimonis!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.