actualitat

Mariona és la gran guanyadora d''Eufòria'

El públic va coronar ahir la vallenca en la darrera gala de la primera edició del concurs de talents de TV3

| 18/06/2022 a les 14:00h

Mariona i Triquell a la final d''Eufòria'
Mariona i Triquell a la final d''Eufòria'
Ahir es va celebrar la darrera gala del concurs de talents de TV3, Eufòria. En la final del programa s'hi decidia quin dels tres concursants que havien arribat a la darrera fase, de 12 inicials, guanyaria la primera edició d'Eufòria. S'hi batien Núria, Triquell i Mariona, que va guanyar gràcies al vot del públic.

Després d'un número d'obertura amb tots els concursants dalt l'escenari cantant plegats, Triquell, Mariona i Núria van haver de defensar una cançó que ells mateixos havien escollit. Núria va pujar a la tarima per cantar-hi “Who you are” de Jessie J, que no va convèncer el públic -o no tant, alemnys, com el “Pump It” de Black Eyed Peas que va fer Triquell o “La mare” de Dyango que va interpretar Mariona-, que la van fer abandonar la final.

La competició va quedar aleshores entre Triquell, que va haver de defensar “Ull per ull” d'Adrià Puntí en una segona volta d'actuacions, i Mariona, que va canviar de registre per enfundar-se en la pell de Dua Lipa i el seu”Physical”. Finalment, el públic va donar-li la victòria a la vallenca (amb un 61% dels vots), que va tancar la gala cantant amb el músic, presentador del programa i exconcursant d'Operación Triunfo Miki Núñez la que serà la cançó de l'estiu de TV3: “Llums de mitjanit”.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Núria, Triquell, Mariona, Eufòria, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.