festivals

El Beatles Weekend acull una exposició de Xavier Mercadé

La mostra, amb fotografies que Mercadé va fer de membres de la banda britànica, es pot visitar des del dimarts 5 de juliol fins al 28 d’agost

El fotògraf, que ens va deixar fa quasi un any, va ser cofundador d’Enderrock

El Beatles Weekend se celebra del 8 al 10 de juliol

El Festival Cruïlla homenatjarà Xavier Mercadé

| 06/07/2022 a les 18:00h

Paul McCartney al Palau Sant Jordi (1993)
Paul McCartney al Palau Sant Jordi (1993) | Xavier Mercadé
Aquest cap de setmana, del 8 al 10 de juliol, se celebra el Beatles Weekend a L’Estartit. En el marc del festival, la població empordanesa ha organitzat una exposició amb fotografies de directe que va fer el recordat cofundador i cap de fotografia Xavier Mercadé al grup britànic. La mostra recull imatges de Paul McCartney, Ringo Starr, Sean Lennon i Yoko Ono, i es pot visitar fins al 28 d’agost a la sala d’actes de l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit.
 
 
  
BEATLES WEEKEND
La cita estival de l’Estartit celebra la Pink Edition, dedicada al músic i col·leccionista beatle Josep Maria Francino, mort el passat 1 de desembre, a qui també retran un homenatge amb una exposició. Francino va ser un dels impulsors del festival i, en retorn, el cicle donarà un premi amb el seu nom Jordi Sierra i Fabra -Premi Josep Maria Francino a la Beatlemania 2022-, i acollirà actuacions de les bandes de les quals va formar part, que en recordaran la figura: Els Folls, Radiokuartet i la formació de tribut als Beatles, Magical Mystery Grup. En aquest concert central del cap de setmana, dissabte a partir de les 21:30h a la Plaça del Molinet, també hi actuaran Abbey Road i Hey Bulldogs, formacions de tribut a l’emblemàtica banda britànica. Al llarg del cap de setmana, també es faran xerrades, visionats de documentals i signatures de llibres, obres de teatre, i és clar, actuacions d’altres bandes de tribut com Because, Vintage Blues Band, i The Strawberry Friends, entre altres.
 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Beatles Weekend, Beatles, Rockviu, Xavier Mercadé, exposicions, actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.