Estrenes

L'amor no correspost de Cactus i The Tyets

Estrenem en exclusiva el videoclip que acompanya la cançó «Independent», del trio valencià amb el duet mataroní The Tyets

Cactus ho fa «A la valenciana»

| 08/06/2022 a les 12:00h

Cactus i The Tyets
Cactus i The Tyets
Amb l’essència festiva al capdavant, la banda valenciana Cactus –amb la incorporació de la nova vocalista Ana Compoy–, va publicar, a la primavera, el tercer disc Mode avió (Delirics, 2022), produït per Mark Dasousa (Atomic Studio). Ara que ja s’han pogut escoltar les deu peces que formen l’àlbum, Cactus es retroba amb el duet mataroní The Tyets per a posar imatges al tema “Independents”. Avui us presentem en primícia el videoclip que acompanya la peça.


“Independents” és una bachata electrònica i a la valenciana que parla del desig impossible d'una persona per una altra. "Sé que tu eres independent, que lo nostre no podrà ser, però, però dona’m esta nit almenys", versa la lletra. Així, Cactus i The Tyets trapetonegen una cançó d'aires d'estiu que traspua festivitat i desig. El videoclip que acompanya el tema ha estat dirigit per Pictach i s’ha gravat per diverses zones del Camí de Ronda (Girona). 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, The Tyets, Cactus, videoclip, actualitat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.