Actualitat

Demà es coneixeran els dos nous semifinalistes d''Eufòria'

Aquesta penúltima gala determinarà qui acompanyarà Triquell a la gran final del 17 de juny

El programa s'emet aquest divendres a les 22 h

| 09/06/2022 a les 18:00h

L'actuació de Triquell a la primera semifinal d''Eufòria'
L'actuació de Triquell a la primera semifinal d''Eufòria'
Demà és divendres i, com ja és habitual, arriba una nova gala d'Eufòria, el concurs de talents de TV3. La primera semifinal de la setmana passada va determinar la classificació a la final de Triquell, que es va convertir en el primer finalista després d'haver estat escollit com a 'favorit' del jurat. Però aquesta no va ser l'única gran notícia de la darrera gala; s'hi suma també el fet que Scorpio va haver de deixar definitivament el programa després de rebre menys suport que Núria en la votació decisiva del públic (63% contra el 37).

De cara a aquesta segona semifinal, arriben moltes novetats. La primera és que, si la setmana passada el finalista va ser escollit pel jurat, demà serà l'audiència qui tindrà la decisió en les mans. També, com a fet inèdit, cada concursant -a excepció de Triquell- oferirà dues cançons en solitari. Això es deu al format de votacions que tindrà la gala: primer, els quatre concursants faran una primera que el públic valorarà decidint el segon finalista del programa a través d'una votació oberta. Per escollir el tercer finalista, els tres concursants restants oferiran una segona actuació i, al final, tornarà a ser el públic qui decideixi qui serà l'últim artista que accedirà a la gran final. Com ja va passar en la primera semifinal, els 4 concursants no s'ocuparan de les segones veus, ja que aquesta responsabilitat recaurà novament en els companys eliminats. A continuació, repassem tots els detalls d'aquests nous duels i, tot seguit, recordem com arriba cadascun dels 5 concursants que continuen al programa i quines cançons presentaran en aquesta segona semifinal:

Edu 
(Badalona, 29 anys)

El badaloní va aconseguir el pas a la segona semifinal després que el jurat quedés convençut per la seva interpretació de "Sex Bomb", de Tom Jones. Amb la ment posada a aconseguir un bitllet per a la final, Edu haurà de dominar dues cançons molt contraposades: "El tren de mitjanit", de Sau, i "Can't Stop The Feeling!", de Justin Timberlake.


Mariona
(Valls, 20 anys)

La setmana passada, Mariona va sorprendre amb la seva particular versió d'"On aniré", l'adaptació al català de "How Far I'll Go", del film de Disney Vaiana. Els coaches li van permetre seguir al programa una setmana més valorant la seva constància i bon treball al llarg de totes les gales. En aquest penúltim assalt, la vallenca presentarà a plató dos temes ben contrastants: "Amor particular", de Lluís Llach, i "Believe", de Cher.


Núria
(Olot, 26 anys)

En la primera semifinal, la garrotxina va quedar a prop de quedar eliminada. La seva interpretació d'"Only Girl (In The World)", de Rihanna, no va sobresortir de les altres actuacions de la nit i ni jurat ni coaches van decidir salvar-la. Afortunadament per a ella, però, el vot decisiu del públic sí que la va salvar. Amb aquesta segona revàlida per a accedir a la gran final, Núria estarà exigida vocalment per "Titanium", de Madilyn Bailey i David Guetta, i també escènicament amb "Sobreviviré", de Mónica Naranjo.


Pedro
(Sant Fruitós de Bages, 25 anys)

Després d'unes setmanes a la zona de perill, Pedro va arribar a la primera semifinal amb "Tornarem", de Lax'n'Busto. Després que el jurat li donés accés a la gala de demà, el bagenc buscarà ser un dels tres finalistes amb la balada "Someone You Loved", de Lewis Capaldi, i "Tudo bem", de Stay Homas.


Triquell
(Sant Quirze del Vallès, 21 anys)

Triquell es va convertir la gala passada en el primer finalista gràcies a la seva bona actuació vocal a "Grace Kelly", de Mika. Amb la certesa de tenir assegurat el lloc a la final, el santquirzenc es podrà exhibir sense la pressió de la resta dels seus companys cantant "With Or Without You", d'U2.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, tv3, eufòria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.