Verkami

Carles Soriano s'endinsa al seu món amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

L'artista mataroní busca mecenes per produir el seu primer treball en solitari

| 25/06/2022 a les 14:00h

Carles Soriano
Carles Soriano
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.
 
Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el disc en solitari del l'artista maratoní Carles Soriano.
 
 
El cantautor mataroní Carles Soriano –membre de la banda de rock Mala Mente Band– està d’aniversari, i és que enguany, fa cinquanta anys. L’artista s'anima a celebrar-lo en grans luxes: gravarà el seu primer treball en solitari, que recopilarà sis cançons, algunes de les quals l’han acompanyat els darrers anys, i d'altres d'inèdites. A més a més, a l'estudi Soriano comptarà amb la banda Cobla Urbana, formada per Juli Manté a la bateria, Bernat Guardia al baix i Pau Miracle a la guitarra elèctrica.


Per poder començar a produir els temes, Soriano ha engegat un Verkami. Els mecenes que hi col·laborin poden rebre, en relació a la quantitat aportada, des de la descàrrega del treball, fins a una entrada al concert de presentació, passant per un CD signat, un obridor de cervesa, una tote bag o un llibre il·lustrat amb les lletres de les cançons. 
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, cobla urbana, Verkami, Carles Soriano, actualitat, verkami

COMENTARIS

Bona inversió

Montse Cusachs , 27/06/2022 a les 19:29

Jo ja he fet la meva aportació a un gran músic que porta tota la vida tocant i component.

Gran veu, bona música i cal recordar la seva iniciativa...no us arrepentireu.

Molta sort, Carles!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.