Actualitat

Triquell i Mariona ja preparen disc després del seu pas per 'Eufòria'

Televisió de Catalunya ja ha publicat totes les cançons del programa a les principals plataformes digitals

Paral·lelament, el festival Sons del Món clourà l'edició d'enguany amb 'Eufòria en concert', que comptarà amb diversos dels finalistes i semifinalistes

Èxtasi d''Eufòria'

| 18/07/2022 a les 15:00h

Triquell i Mariona a la gran final d''Eufòria'
Triquell i Mariona a la gran final d''Eufòria' | Juan Miguel Morales
Encara amb la ressaca emocional del doble concert d'Eufòria al Palau Sant Jordi, Triquell i Mariona ja han començat a posar el focus en els seus futurs discs després del seu pas pel concurs. El cantant de Sant Quirze del Vallès ha anunciat que publicarà un àlbum en solitari amb el segell discogràfic Halley Records i que el presentarà en directe per primer cop el 13 de maig de 2023 a la sala Apolo, dins del marc del festival GuitarBCN. A més, també ha avançat que després de l'estiu presentarà el primer senzill, que es mourà entre el pop i la música urbana. Les entrades per al concert ja estan a la venda al web del festival.

Per la seva banda, Mariona també té en l'horitzó un nou disc a través del contracte discogràfic que ha signat amb el segell Música Global com a part del premi per haver guanyat Eufòria. La vallenca declara que li agradaria treure el disc amb calma, però sense encantar-se, i també afegeix que vol quedar satisfeta d'allò que faci i que la seva música arribi d'alguna manera a tothom qui l'escolti.

Malgrat que seran les primeres cançons que tots dos artistes publiquen després del seu pas per Eufòria, no són pas les primeres que publiquen. Mariona va presentar a principis d'aquest any l'EP Tal com havia de ser (autoeditat, 2022), mentre que Triquell havia publicat prèviament diversos senzills amb la seva banda Alter Soma, com "Hex on the Brain" o "Effervescence".


Paral·lelament, el concurs de talents de TV3 també és notícia per dos motius diferents. Per una banda, el festival Sons del Món ha anunciat que clourà la seva edició d'enguany amb un concert especial d'Eufòria, on a més de Triquell (amb Alter Soma) i Mariona, també hi actuaran Edu, Scorpio i Llum. A diferència del doble concert al Palau Sant Jordi, hi actuaran per separat i hi presentaran per primer cop alguns dels seus temes propis. Les entrades es posaran a la venda dimarts 19 de juliol a les 20 h. Per altra banda, Televisió de Catalunya ha publicat la totalitat de les cançons d'Eufòria a les principals plataformes digitals de música. D'aquesta manera, totes les cançons interpretades al llarg de les 13 gales del programa ja estan disponibles a Spotify, Deezer, Apple Music i Amazon Music. 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Triquell, actualitat, GuitarBCN 2023, GuitarBCN, Apolo, eufòria

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.