Verkami

Labi tanca una etapa amb Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La cantautora tarragonina demana mecenes per poder realitzar el videoclip que acompanya la peça «Thought Many Times»

| 24/07/2022 a les 12:00h

Labi
Labi | Arxiu de Labi
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.
 
Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el videoclip que tancarà la primera etapa musical de Labi.

LABI
Labi és el projecte musical de la jove tarragonina Laber Garcia. Fins ara, ha explorat la música urbana, en català, castellà i anlgès, però ara vol fer un cop de volant i tancar aquesta primera etapa musical. I ho vol fer amb un videoclip de qualitat, per a la cançó "Thought Many Times", amb l'ajuda del director audiovisual tarragoní Albert Blay i el director de fotografia resident a Barcelona, Yoel Torres.


Per poder dur a terme aquest projecte, Labi ha engegat una campanya a Verkami, ja que necessita ajuda per assumir totes les despeses, des del material de gravació fins al lloguer d'espais. Els mecenes que hi col·laborin poden rebre, en relació amb la quantitat aportada, el visionament del videoclip en exclusiva, la presentació de l'obra, un sopar a pizza Boscos (Tarragona), un lot de vins Ronabox, una visita i tast al celler Ronadelles (Cornudella de Montsant), un sopar al restaurant Quatre Molins (Cornudella de Montsant) o un concert en privat.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Verkami, actualitat, Labi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.