actualitat

El 'hit' de l'estiu el firma Rosalia

​Després d'haver-ne estrenat fragments a TikTok i als concerts del 'Motomami World Tour', l'artista ha publicat «Despechá»

Una motomami expansiva, emperadriu, enigma, 'enterada'

| 28/07/2022 a les 08:30h

Rosalia a la presentació de 'Motomami' a Madrid
Rosalia a la presentació de 'Motomami' a Madrid | Oscar Lafox
Fa 15 dies, el 13 de juliol, Rosalia va compartir un TikTok amb un fragment d'una cançó nova, com va fer amb els senzills d'avançament de Motomami (Columbia, 2022). Però els seus seguidors ja coneixien la cançó, perquè l'ha estat tocant en els concerts del 'Motomami World Tour'. Es tracta de "Despechá", que avui ja s'ha publicat per fi, i que molts ja auguren que serà la cançó de l'estiu.


Amb ritmes llatins i ballables, i una lletra que celebra i reivindica sortir amb les amigues quan s'està "despechá", només hi ha una cosa que ha decebut part dels fans de Sant Esteve Sesrovires: no hi canta Bad Gyal. I és que ja fa dies que es rumorejava una possible col·laboració amb la maresmenca, un rumor que es basava en comentaris creuats a TikTok, i la tornada de la cançó, que semblava fer referència a Alba Farelo: "Esta noche se sale, con todas mis motomamis, con todas mis gyals [yales]".
 
@rosalia

 

♬ DESPECHÁ . de lao a Laoooooo. LA ROSALIAejejj - La Rosalia


La cançó ja s'havia fet viral abans de la publicació a través de les xarxes, i per això i pel seu tarannà festiu, fa dies que els crítics asseguren que "Despechá" serà (si no ho és ja) la cançó de l'estiu 2022. Encara queda un altre tema, per això, que Rosalia ha estat interpretant en els directes de la gira però que roman inèdit, i sense pistes sobre quan sortirà: "Aislamiento".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, rosalia, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.