Actualitat

Rosalia recorre el món amb 'Motomami'

L’artista de Sant Esteve Sesrovires actuarà el 24 i 25 de juliol al Palau Sant Jordi, el 16 a València i l'1 d'agost a Palma

Les parades als Països Catalans es troben entre les més de quaranta amb què compta la nova gira de Rosalia, 'Motomami World Tour'

«G3 N15» de Rosalia no és l'única cançó que dona veu a l'àvia

| 19/04/2022 a les 11:30h

Rosalia
Rosalia
La cantant de Sant Esteve Sesrovires -i de projecció internacional- Rosalia va publicar ara fa un mes el seu tercer i esperat disc, Motomami (Columbia, 2022). Ara, després d'un mes recollint l'èxit l'àlbum, l’artista anuncia les dates dels concerts de la gira de presentació: “Motomami World Tour”, que de juliol a finals d'any la durà per tot el món, passant per Barcelona.


 
Dels 44 concerts que farà Rosalia durant la gira, dos d’ells seran a Barcelona: el 24 i 25 de juliol de 2022 al Palau Sant Jordi. Les entrades estaran disponibles a partir d’aquest divendres 22 d’abril a la seva pàgina web. Tot i que gran part dels concerts són internacionals -recorrerà el continent americà, amb dos concerts a Nova York, i tot Europa-, l’artista té altres actuacions previstes pels Països Catalans. Així l’artista pujarà als escenaris de l’Auditori Marina Sur de València, el 16 de juliol, i del Son Fusteret, a Palma, l’1 d'agost. A més a més, també farà una parada amb dues actuacions al Wizink Center de Madrid el 19 i 20 de juliol. 
 
 
 
Rosalia va debutar fa prop de cinc anys amb la publicació del seu primer àlbum Los Ángeles (Universal, 2017) al costat de Refree. Després del gran èxit amb el seu primer treball en solitari, El mal querer (Sony Music, 2018), s'ha erigit amb com a una de les artistes més reconegudes d'àmbit internacional. Ja el 2018 es va coronar amb dos Grammy Llatins -a millor cançó alternativa i a millor fusió / interpretació urbana, per "Malamente"-. El 2019, els mateixos premis li van atorgar fins a cinc guardons -a àlbum de l'any, a millor àlbum de pop, a millor enginyeria de gravació i a millor disseny per El mal querer, i a millor cançó urbana per "Con altura", amb J Balvin-. A principis de 2020 es va convertir en la primera catalana a guanyar un Grammy internacional -a millor àlbum llatí de rock, urbà i alternatiu-, i va tornar a guanyar diversos guardons a la versió llatina dels premis -a millor cançó urbana i a millor tema de fusió i interpretació de música urbana, per "Yo x ti, tu x mi"; i a millor vídeo de versió curta pel tema "TKN".
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, rosalia, r, concerts, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.