Festivals

El Feçtival Octubre omple de música Maçanet de la Selva

El festival se celebrarà del 7 al 16 d'octubre a la localitat selvatana i comptarà amb artistes com Mishima, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, Miquel Gil o Maria Hein, entre altres

| 23/09/2022 a les 15:30h

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba
Maria del Mar Bonet i Borja Penalba | Juan Miguel Morales
Del 7 al 16 d'octubre, Maçanet de la Selva tornarà a omplir-se de música amb el Feçtival Octubre. El cicle, que enguany arriba a la tercera edició, ha programat dos caps de setmana replets de concerts, tant d'artistes destacats de l'escena catalana com de músics emergents, i altres activitats culturals, com una mostra de glosa, un taller de danses tradicionals o una degustació de vins dels Països Catalans.

El Feçtival Octubre arrencarà el divendres 7 d'octubre a partir de les 20:30 h a la Pista Jardí amb tres concerts de franc. Pujaran sobre l'escenari la banda de rock clàssic No +Igual, la formació tortosina de rock'n'roll Obscens i la banda selvatana Rapatapunk. Dissabte i diumenge la música es trasllada cap al Teatre la Societat amb Miquel Gil (Dissabte 8 | 20 h), que rememora els 20 anys d'Orgànic (Sonifolk, 2001), i diumenge actuarà el duet de Maria del Mar Bonet i Borja Penalba (Diumenge 9 | 18 h), que en aquesta ocasió s'acompanyaran del percussionista Antonio Sánchez.

La música seguirà el divendres següent amb una nova jornada de franc a la Pista Jardí a partir de les 20:30 h amb la cantant barcelonina Júlia Blum, la banda perpinyanenca The Llamps i l'ebrenc Rampaire. El dissabte Mishima presentarà el seu darrer disc, L'aigua clara (The Rest Is Silence, 2022), en directe al Teatre la Societat (20:30 h) i diumenge la felanitxera Maria Hein oferirà el concert de clausura a Martorell de la Selva amb entrada gratuïta.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Feçtival Octubre, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.