Festivals

Queralt Lahoz, Anabel Lee i Nativa han estat les propostes seleccionades per Girando por Salas

Els 26 artistes escollits actuaran a les sales d'arreu de l'Estat espanyol

| 20/10/2022 a les 16:30h

Queralt Lahoz
Queralt Lahoz | Xavier Mercadé
Girando por Salas ja ha fet públic el cartell de la seva tretzena edició, format per 26 músics. Entre els artistes seleccionats enguany n'hi ha tres de catalans i tres del País Valencià, que giraran arreu de l'estat entre l'1 de desembre i el 31 de maig de 2023. Així, en aquesta nova edició del cicle participaran la cantant de Santa Coloma de Gramanet Queralt Lahoz; la cantant i compositora Kora; la banda terrassenca Anabel Lee; la banda de Gandia Nativa; el cantant valencià Tacho i l'alacantí Malafé.

Cadascun dels grups i solistes de l'edició rebrà una ajuda econòmica per poder dur a terme els concerts del cicle (un mínim de sis directes) -que es faran a diferents comunitats autònomes-, per potenciar la producció i promoció discogràfica dels seus treballs. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música amb l’objectiu de fer difusió dels talents emergents de l'estat.
 
En aquesta edició de Girando por Salas s’han presentat 676 artistes de tot l’Estat espanyol. Entre les 26 propostes musicals seleccionades també hi trobem els gallecs Luis Fercán Furious Monkey House, la proposta soul de la banda basca Arima Soul, els projectes del madrileny Confeti de Odio i Faneka, el solista navarrès Razkin o el grup malagueny Ballena, entre moltes d’altres. Els concerts es duran a terme a 190 sales d’arreu de l'estat i es podran seguir a través de la web de Girando Por Salas.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, queralt lahoz, kora, girando por salas, Festivals, anabel lee

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.