entrevistes

Les 4 claus de la incertesa de Carlota Flâneur

Llistem quatre claus sobre el nou disc de la cantant barcelonina, 'Uncertainty'

| 16/09/2022 a les 12:30h

Carlota Flâneur
Carlota Flâneur | Sílvia Poch
​La cantant i compositora barcelonina Carlota Cerrillo, coneguda com a Carlota Flaneur, és una artista inquieta. Li encanta crear cançons i el 2020 va publicar el seu primer EP, Brains (Hidden Track Records, 2020). Avui, ha presentat el seu primer llarga durada, Uncertainty (Hidden Track Records, 2022), amb producció del ‘pop metafísic’ Ferran Palau. Coneixem aquest nou treball a través de quatre claus.



1. El reflex de la música
“En cap moment he pensat de fer cançons que parlin de la vulnerabilitat i de la fragilitat. Simplement em surten així i són un reflex de qui soc. Escoltant el disc crec que la gent em pot arribar a conèixer. M’agrada molt compartir com em sento, i per tant, no m’ha suposat un esforç escriure les lletres.”


2. L’èxit i la frustració
“Crec que la frustració encara no està prou normalitzada en la societat i, per tant, està supeditada a una idea xunga d’èxit. La gent pensa que triomfar és una sola cosa, quan en realitat es poden agafar molts camins diferents i no satisfer allò que s’espera. No hi ha èxit sense frustració.”


3. El dilema de la festa
“Amb la festa sempre tinc un conflicte intern. Soc una persona que ha d’estar molt motivada per sortir de festa. En canvi, socialment és l’activitat per excel·lència en què la gent s’ho passa bé. Quan no gaudeixes del que, suposadament, t’ha de fer disfrutar, et frustres.”


4. Una contradicció sonora
“Tinc la virtut de poder escriure sobre temes que no són necessàriament alegres, però ho faig des d’un punt de vista optimista. És a dir, componc melodies alegres sobre coses que segurament no ho són. El productor Ferran Palau ho ha notat i les cançons són més enèrgiques que al primer EP, Brains (HTR, 2020).”

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, claus, actualitat, Carlota Flaneur, entrevistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.