Estrenes

Jay Comas vol viure la vida «Ara o mai»

Estrenem en exclusiva l'avançament del disc debut del cantautor sabadellenc

| 21/09/2022 a les 12:00h

Jay Comas
Jay Comas
Des de Sabadell, arriba la nova proposta del cantautor Jay Comas. Amb tons melodiosos i descàrregues guitarreres, el músic prepara el primer treball, que durà el nom d'Ara o mai (Picap, 2022). Avui, us n'avancem un tast amb el tema homònim d'aquest àlbum debut.


"Ara o mai" és un clam vital a no deixar passar les oportunitats i les experiències. Aquest crit a l'esperança convertida en cançó deixa múltiples lectures perquè l'oient se la pugui fer seva: des d'una relació d'amor, fins a un desig de llibertat passant per un canvi de direcció de la vida de qualsevol persona. Sota la producció del productor Marc Martín, Jay Comas factura un pop-rock melòdic i enganxós que no renuncia a dosis més rockeres amb tota mena de licks i riffs de guitarra.

Ara o mai (Picap, 2022) veurà la llum aquesta tardor i estarà emmarcat en l'estil del pop-rock que ha facturat en aquest primer avançament. Amb un total de catorze cançons, el disc abordarà diferents vivències personals de Comas com la pèrdua d’un pare, l’amor a una mare, situacions quotidianes o l'amor i el desamor.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Jay Comas, estrenes, actutalitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.