estrenes

Un viatge a l'estiu de Maria Florit

Estrenem en exclusiva el videoclip de la cançó «Manies que tenc» de la cantautora menorquina

L'artista oferirà un showcase a la Fira B! el pròxim 29 de setembre

| 27/09/2022 a les 14:00h

Maria Florit
Maria Florit | Alba Redondo
Amb la tardor just començada, el nou senzill de Maria Florit, “Manies que tenc” ens transporta de nou a les sensacions d'un dia d'estiu i de platja; més concretament a Cala Pregonda. L'artista menorquina, amb una trajectòria al costat de Dani Vega (Mishima) o Neus Ferri, està a punt de publicar el primer EP, Manies que tenc (Plas Plas, 2022). I avui n'estrenem el primer avançament, el clip de la cançó que dona nom al treball.


"Manies que tenc" és una cançó delicada i detallista. La veu dolça i la guitarra suau de Maria Florit creen un estil pop-folk en un espai íntim, on ens parla de la pell, la sal, el mar, la sorra, i fins i tot de l'aftersun que ens posem després de prendre el sol. La imatge del clip que acompanya la peça de la cantant estirada en un matalàs damunt de l'aigua, amb un punt surrealista, ens trasllada a la tranquil·litat d'una tarda d'estiu. 

El videoclip ha estat dirigit per Alba Redondo. El disc que sortirà l'octubre es va enregistrar aquest hivern passat a Manresa, la producció ha estat realitzada per Joana Pol (Donallop) i la mescla per Paco Loco als seus estudis d'El Puerto de Santa María. El treball es podrà sentir en directe a Es Gremi, aquest dijous 29 de setembre a les 19h, en el marc de la programació del Fira B!.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Estrenes, Maria Florit, videoclip, edrbalears

COMENTARIS

Breve

Ignacio , 27/09/2022 a les 22:30

Bonita voz recitando una poesía acompañada del sonido de una guitarra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.