Estrenes

Montse Castellà i Cesk Freixas duen l'amor a la pell

Estrenem en primícia el videoclip d'«Enganxada al cos», de Montse Castellà amb Cesk Freixas

El senzill és el segon avançament del nou dic de la tortosina, 'Orgànic'

| 29/03/2023 a les 10:30h

Montse Castellà i Cesk Freixas
Montse Castellà i Cesk Freixas
La cantautora i escriptora tortosina Montse Castellà, que ja ha publicat cinc àlbums i un llibre, prepara un nou treball per a finals d'abril. El disc durà per nom Orgànic (U98 Music, 2023), ja que cadascuna de les cançons que el configuren es relacionen amb un òrgan o una part del cos. Per parlar de la pell i el tacte, Castellà ha comptat amb la veu de Cesk Freixas, amb qui entona "Enganxada al cos", una cançó d'amor de la qual avui estrenem el videoclip en primícia.


"Enganxada al cos" és una carta d'amor i agraïment a aquella persona estimada que ens aporta tantes coses bones, i que ara "portem com una ombra enganxada al cos sense pesar", versa la lletra. La cançó fa referència a la pell, delicada, lleugera i infinita com l'amor, capaç de percebre i transmetre sensacions. "Com la pell que s'embolcalla fort al cos, indomable i suau, abraces lo meu hort, lluminós i en pau", canta Castellà, fusionant la seva veu amb la de Cesk Freixas.

El videoclip, dirigit per Gerard Cardona, immortalitza el dia de gravació i la connexió entre els dos artistes, que acaben embolcallats en una abraçada. La cançó va ser gravada, mesclada i masteritzada a Airestudios (Tortosa) l'hivern del 2022, amb Josep Lanau 'Mitxum' com a coproductor i enginyer de so. Darrere la lletra i la guitarra acústica hi ha Montse Castellà, els teclats també són de Josep Lanau 'Mitxum', la bateria és de Xavier Franch 'Xiri' i el baix, de Kike Pellicer.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Montse Castellà, Cesk Freixas, estrenes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.