actualitat

Cases de la Música obre les inscripcions per al seu Programa de Suport a la Creació

El període per presentar-s’hi tancarà el 5 de desembre

El projecte va dirigit a tots els grups emergents de Catalunya i compta amb set línies d’ajuda

| 10/10/2022 a les 18:00h

Lal'Ba a Cases de la Música de L'Hospitalet / Sala Salamandra
Lal'Ba a Cases de la Música de L'Hospitalet / Sala Salamandra | Carles Rodríguez
Un any més, Cases de la Música engega el seu Programa de Suport a la Creació, per al qual han obert inscripcions des d’avui mateix i fins al 5 de desembre. La iniciativa compta amb sis línies de beques i, a més, entre tots els grups que s’hi presentin, en sortirà el Grup Cases de la Música 2023, que rebrà un programa d’acompanyament complet i assessorament en la indústria.
 
El projecte s’adreça a tots els grups emergents de Catalunya, que podran rebre suport de fins a sis maneres diferents: amb un showcase a l’escenari de Cases de la Música al Mercat de Música Viva de Vic; amb una actuació a la Fira Mediterrània -dirigit preferentment a propostes música d’arrel-; amb l’enregistrament d’un treball de música moderna en un estudi; amb la producció dels seus directes, amb la creació d’un videoclip promocional, o amb ajudes econòmiques per a la composició -en col·laboració amb la Fundació SGAE-, beca que podran rebre fins a 7 autors.
 
 
L’objectiu del Programa és poder contribuir a la professionalització d’artistes i formacions emergents, i que els resulti més senzill accedir a la indústria i desenvolupar la seva carrera musical. En edicions anteriors, van estar becats Habla De Mí en PresenteAlba MorenaSofía GabannaTribadeAdalaLa Sra. TomasaSuuSara RoyMaruja LimónGinestàMomi MaigaLasta Sanco i Queralt Lahoz, entre altres. La iniciativa sorgeix com a una branca més del projecte de Cases de la Música, una xarxa sòcio-musical arreu de Catalunya que busca potenciar, des de la seva creació el 2005, la formació, creació i exhibició musical, així com la participació ciutadana i la dinamització.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sector musical, cases de la música, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.