Fires

Quatre dies de tallers i debats al programa professional de Trovam

Durant la Fira, a banda dels més de cinquanta concerts, hi haurà diferents espais de debat per a professionals

La música valenciana es retroba a la Fira Trovam

| 31/10/2022 a les 16:30h

Trobada del sector musical
Trobada del sector musical | Joan Mateu Parra
La desena edició de la Fira Trovam es durà a terme entre el 2 i el 5 de novembre, a Castelló de la Plana. El cicle portarà, per tota la capital de la Plana Alta, artistes com Xavi SarriàCactusSmoking SoulsLa Ludwig BandMaria Hein i Tesa. A més, durant els quatre dies de la fira, el Trovam també acollirà una programació per a professionals amb xerrades, debats, pitchings i taules rodones.
 
El dimecres 2 de novembre s’iniciarà la fira amb un acte inaugural per commemorar els 10 anys del festival, i durant el dia hi haurà debats com “És possible la internacionalització de la música valenciana?” o un pitiching sobre música, accessibilitat i sostenibilitat. També es faran al llarg de la tarda, tallers com el de “Com muntar un segell discogràfic” a càrrec d'una membre de la Unió Fonogràfica Independent (UFI) i CEO de l’agència de representació, discogràfica i editorial Entrebotones, Inés Collarte.
 
Dijous 3 de novembre hi haurà, a primera hora del matí, la presentació dels premis Carles Santos de la música valenciana, i en acabar una xerrada amb la directora audiovisual, Joana Colomar, nominada als premis Grammy Llatins per “Tocarte” (Sony Music, 2021) de Jorge Drexler i C.Tangana. El mateix dijous al migdia hi haurà una taula debat sobre la música en centres penitenciaris amb la presència de Flora Sampere, membre del grup El Diluvi i Mireia Pepiol, educadora social al centre penitenciari d’Albocàsser. Durant la tarda hi haurà diferents tallers, que acabaran amb un speedmeeting per tancar el segon dia.

El dia 4 de novembre hi haurà un pitching sobre els Anuaris de la Música, on participaran, entre altres, el director del Grup Enderrock, Lluís Gendrau, i el gerent de l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), Albert Mas, per parlar de l’Anuari de la Música que fa cada any el Grup Enderrock amb ARC. També hi haurà un pitching sobre la formació en la indústria musical amb Susanna Piquer, directora tècnica del Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals (ESEM) i Vicente Ortiz, professor del Berklee College of Music València. Les jornades profesional acabarà el dissabte 5 de novembre amb Les Converses del Trovam amb el cantant Martirio i Paco Valiente, periodista cultural a Los Sonidos del Planeta Azul.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, programa professional, fires, Festivals, Fira Trovam

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.