Actualitat

Reus s’incorpora a la Xarxa de Cases de la Música

Miki Santamaria i Mabel Flores seran els primers a oferir tallers per aquest projecte

| 05/12/2022 a les 13:00h

Imatge il·lustrativa
Les Cases de la Música amplien la seva xarxa fins a Reus, on es buscarà potenciar el talent local de la ciutat i crear una programació estable de formacions ja consolidades del territori per establir nous públics. Això serà a través dels nous espais que es crearan a la ciutat, com bucs d’assaig, un estudi de gravació, una sala de conferències i un espai amb la capacitat més gran de públic de la comarca.
 
Durant el mes de desembre ja es podran participar en activitats que organitzarà la Casa de la Música de Reus. Divendres 10, el baixista de Doctor Prats, Miki Santamaria, oferirà una masterclass rítmica i tècnica de l'slap i, dijous 15, la cantautora terrassenca Mabel Flores portarà a Reus un taller d'autogestió d'un projecte musical.

Les Cases de la Música, un projecte que va iniciar el Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), tenen com a objectiu dinamitzar la formació musical no reglada i proporcionar als creadors i grups emergents les eines necessàries per ajudar-los a fer el pas cap a la professionalització. En aquest projecte, l'ICEC ha comptat amb l'ajuda de la diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Reus i Produccions Submarí, la productora local. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, reus, Actualitat, cases de la música, sector musical

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.