Actualitat

Antònia Font tancarà la gira de retorn al Temporada Alta

El concert tindrà lloc al Palau de Fires de Girona el 30 de setembre

| 12/12/2022 a les 09:45h

Antònia Font en el seu concert al Palau Sant Jordi
Antònia Font en el seu concert al Palau Sant Jordi | Carles Rodríguez
La gira de retorn d'Antònia Font culminarà el 30 de setembre al Palau de Fires de Girona dins del festival Temporada Alta. Així ho ha anunciat avui el cantant Pau Debon al Matí de Catalunya Ràdio, on també ha assegurat que serà l'únic concert que oferiran a les comarques gironines. Amb aquesta actuació, la formació tancarà la presentació del seu darrer disc, Un minut estroboscòpica (Primavera Labels, 2022), amb què enguany s'ha endut quatre guardons als Premis Enderrock de la Música Balear.

Aquest és el segon concert que la banda mallorquina anuncia per a 2023, després que fes públic la seva actuació al festival Cruïlla a Barcelona. El mes d'octubre, Antònia Font va avançar que tenia previst oferir sis concerts al llarg de 2023, tot i que encara n'ha desvelat només dos. Més enllà d'aquestes actuacions, és una incògnita quin serà el futur de la banda a partir del 2024.
 

Antònia Font al Primavera Sound 2022 Foto: Violeta Gumà / ACN


El 17 de maig de l'any passat, Antònia Font va fer deixar entreveure el seu retorn en una enorme lona del festival Primavera Sound en què es podia llegir el títol de la seva cançó més cèlebre, "Alegria". Després del seu primer concert de retorn al festival barceloní, la banda mallorquina també ha actuat enguany a València, Inca i al Palau Sant Jordi de Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Temporada Alta, Palau de Fires, festivals, actualitat, Antònia Font

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.