festivals

Stay Homas, Triquell, Sidonie, Suu i Cala Vento actuaran al Cruïlla 2023

El festival ha confirmat una trentena d'artistes per a la pròxima edició

El Cruïlla se celebrarà del 5 al 8 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona

Antònia Font tornarà a Barcelona el juliol

| 14/12/2022 a les 12:30h

El Cruïlla en la seva edició de 2022
El Cruïlla en la seva edició de 2022 | Xavi Torrent
El festival Cruïlla ha anunciat una trentena d'incorporacions per a la seva edició de 2023, que se celebrarà del 5 al 8 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona. Entre els nous artistes confirmats, hi ha diversos noms dels Països Catalans com els del trio de rock barceloní Sidonie; la formació barcelonina de pop-fusió Stay Homas; el duet empordanès d'indie-rock Cala Vento; la cantant barcelonina Suu; la banda de l'excantant de La Raíz Pablo Sánchez, Ciudad Jara o la banda mallorquina Antònia Font, ja confirmada anteriorment.

El certamen barceloní també ha donat a conèixer el nom d'altres artistes del panorama internacional. Entre els grans noms, s'hi troben la banda britànica de rock alternatiu Placebo, el grup de post-rock islandès Sigúr Ros, o el quintet escocès Franz Ferdinand, la cantautora australiana Tash Sultana.

Quant a l'escena estatal, destaquen noms de diferents àmbits: des d'artistes del pop més mainstream com Dani Fernández (exAuryn) o Amaia fins a l'indie d'artistes com el gallec Carlangas, la banda sevillana Victorias o la banda murciana Viva Suecia -ja confirmada des de fa setmanes- ,passant per altres artistes com Iseo & Dodosound, Leiva o Carolina Durante.

El dimecres 5 de juliol, el Cruïlla es convertirà en un autèntic aparador de l'escena urbana, per mantenir la seva aposta pel gènere.Dels Països Catalans, hi actuaran el cantant vallesà i exconcursant d'Eufòria Triquell, la rapera d'Almussafes Tesa, la barcelonina Lia Kali, el duet barceloní de hip-hop Las Ninyas del Corro o el duet lleidatà d'inspiració punk La Élite. En clau estatal, hi haurà el gallec Sen Senra, el malagueny Delaossa, el tinerfeny Cruz Cafuné i el madrileny Russowsky.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Cruïlla, Cruïlla 2023, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.