Llistes

Quines han estat les cançons més radiades de desembre?

«La primavera» d'Edu Esteve encapçala la llista, seguida de «Seguirem ballant» de Doctor Prats i «Digue'm» de Roger Padrós

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 11 de novembre i el 8 de desembre

| 28/12/2022 a les 13:30h

Edu Esteve
Edu Esteve | Arxiu Música Global
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

"La primavera" d'Edu Esteve, exconcursant d'Eufòria, torna a ser encapçalar el rànquing per segon mes consecutiu. La segueixen "Seguirem ballant" de Doctor Prats, que puja tres posicions, i "Digue'm" de Roger Padrós, que descendeix un lloc. A més, en el TOP5 també es troben "Jugular", de Triquell, que escala nou posicions i se situa al quart lloc, i "Supermercat" de Lildami, que cau a la cinquena posició.

Paral·lelament, "La pluja tropical" de Buhos, surt del TOP5 i queda en sisè lloc i és seguida per "Bailoteo" de The Tyets i "Deja vu" d'Scorpio, que entren per primer cop a la llista; "No tinc pressa" de Clima i "Un sostre fet d'estrelles" d'Els Catarres, que escala del catorzè al desè lloc. Completen el TOP15 "La meva gent" de La Pegatina i Els Amics de les Arts, en onzena posició; "Abella Reina" de Lal'Ba, en dotzè lloc; "Electricitat" de Miki Núñez i Alfred Garcia, que s'estrena en tretzena posició; "De l'1 al què" de The Tyets, que baixa cinc posicions fins al catorzè lloc; i "Innocent" de blaumut, que cau de la vuitena a la quinzena posició.

En la llista del TOP30 també hi ha un grapat de cançons noves, com "Secr3t" de Julieta i Figa Flawas, "Aire fresc" d'Habla de Mí en Presente, "Només diga'm per què" de Fortuu i "El viatge" de Sergi Carbonell. En el còmput total, els artistes que han aconseguit col·locar més cançons al TOP30 són The TyetsTriquell Els Catarres, amb dos cançons cadascun.

Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, bmat, apecat, Roger Padrós, Doctor Prats, llistes, Edu Esteve, Actualitat, Buhos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.