estrenes

Laura Capdevila parla «Cara a cara» amb Déu sobre l'amor

Estrenem el nou videoclip de l'artista, avançament de l'EP 'Microcosmos'

Laura Capdevila mostra indiferència davant «Un cop de sort»

| 19/01/2023 a les 14:00h

Laura Capdevila
Laura Capdevila
Al marge de la seva trajectòria al capdavant de Pommier -un dels grups seleccionats al concurs Sona9 2021-, Laura Capdevila segueix descobrint les pistes del seu nou treball en solitari: Microcosmos (Ventilador Music, 2023). Avui estrenem el clip de la darrera, “Cara a cara”, un cant d’amor R’n’B.


“D'una manera molt abstracta, aquesta cançó és una conversa amb Déu sobre les etiquetes i els paràmetres de l'amor. És un recull desendreçat de pensaments, hipòtesis i preguntes”, resumeix Capdevila la temàtica del tema. I és que la lletra es qüestiona sobre les paraules i tot allò preestablert que ens ve imposat, amb imatges que transporten a un marc religiós, i d’altres que invoquen el cel i la nit, i parlen d’amor.
 
"Sempre m'han resultat curioses les paraules: la força i l'impacte que poden tenir, i alhora les seves limitacions, ja que no n'existeixen tantes per explicar-ho i classificar-ho tot”, explica l’artista. “També són de les poques coses al món que realment no tenen amo; no tenen autor. Són de tothom per ser usades i poder triar, cadascú, el que vol deixar escrit”.
 
Per vestir la peça, Capdevila ha comptat amb la producció audiovisual de Lecuala Films amb qui han dibuixat un clip que recull situacions de tendresa i intimitat entre dues parelles. “Hem volgut captar, com a motiu principal, la calidesa i la intimitat; la transparència i la naturalitat que crec que l'amor ha de tenir, sigui quina sigui la forma en què es presenti.”
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pommier, Laura Capdevila, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.